Skip isi

APA TEGESÉ FREE FIRE GAME ING BASA INGGRIS?

apa game free fire babagan

Free Fire minangka game survival battle royale wong katelu.

Game kasebut kira-kira perang ing 4 wilayah sing kasedhiya, ing endi karakter ngadhepi karo gaman, ide utama yaiku urip kanthi mateni sisa pemain.

Ya, mesthi ana pemenang tunggal ing mode solo ing duo maksimum 2 utawa ing mode regu maksimal 4 pemenang, mesthi saka tim siji.

Saben perang terus udakara 10 menit, ing ngendi 50 pemain online melu bebarengan.

apa game free fire babagan
apa game free fire babagan

Sampeyan bisa muter karo wong saka macem-macem negara.

Garena Free Fire mung dianggo nganggo internet, amarga iku game perang online sing ora bakal sampeyan mainake, kasedhiya ing toko Android lan Apple.

Iki bisa dimainake ing piranti apa wae wiwit pertengahan sing paling sithik kasedhiya simpenan kasedhiya 2 GB.

Game kasebut duwe kesempatan kanggo nggawe taler karo kanca-kanca kanggo muter bebarengan lan ngalahake kelompok liyane.

Kanggo komunikasi karo wong-wong mau, sampeyan bisa nggunakake obrolan teks lan swara (alat iki minangka pilihan sing bisa diaktifake lan diaktifake kakehan kaya sing dikarepake pamuter).

Iki duwe kontrol sing gampang lan gampang digunakake, kanthi gampang tactile, kajaba nalika muter ing PC utawa nyambung menyang kontrol.

Game kasebut digawe ing tanggal 08 November 2017, lan mbutuhake umur minimal nganti 12 nganti 17 taun kanggo main gumantung saka negara download, lan larangan sing ditangani ing.

APAKAH APA ING ING NGANGGOH KANGGO

Ing game sampeyan bisa milih;

  • Papan sing bakal dituju.
  • Titik wiwitan perang sampeyan.
  • Sampeyan uga bisa milih karakter sing pengin diluncurake karo kéwan.
  • Ing peta, sampeyan bisa pindhah menyang ngendi wae sing dikarepake.
  • Sampeyan bisa milih gaman sing dikarepake lan peralatan ing game kasebut.
  • Ngilangake mungsuh sing pengin.
  • Yen sampeyan pengin tuku tuku game kanthi dhuwit nyata utawa emas sing entuk bathi.
  • Sampeyan bisa milih mode lan peta game apa wae.
  • Sampeyan bisa milih manawa kanggo muter siji, karo pemain loro, telu utawa papat.

YANG TAMPILAN ING GAME lan ora ING ING ING INI

Game kasebut bakal ngatur lan ngontrol sawetara aspek saka pertempuran kaya;

  • Apa sing bakal dadi wilayah sing aman lan ing peta kasebut bakal ditutup, aplikasi ngalahake pesawat sing nggawa sampeyan ing sekitar peta, yen sampeyan ora milih lokasi ing ngendi sampeyan bakal tiba, game kasebut bakal mbukak sampeyan kanthi otomatis.
  • Ing endi drone katon sing nuduhake lokasi sampeyan ing peta.
  • Nemtokake gaman lan jumlahe ing peta, uga distribusi kasebut.
  • Pilih tutup game, musik lan tema ing njero.

Apa sing kudu ngatasi game

Perusahaan Garena duwe peralatan khusus kanggo njawab pitakonan utawa kesulitan pangguna.

Ing dhukungan iki sampeyan bisa nindakake:

  • Waras akun sing diblokir utawa digantung
  • Dhukungan kanggo wong tuwa lan para penjaga.
  • Ngatasi masalah kanggo tuku lan mbalekaken.
  • Pitulungan ing kasus gangguan saka pamuter liyane.

TAMPOK LAIN

Game kasebut biasane didownload ing piranti seluler, sanajan kemampuan lan piranti teknologi sing digunakake mung gumantung marang pangguna, miturut rasa lan kepinginan.

Yen sampeyan pengin download game, sampeyan bakal ngidini ijin ing ngisor iki:

  • Tuku langsung saka aplikasi kasebut.
  • Kontrol geter lan swara piranti.
  • Akses menyang konten lan konten multimedia sampeyan.
  • Akses menyang piranti lan aplikasi sampeyan.
  • Sambungan WiFi.
  • Lisènsi Google muter utawa App.
  • Mikropon.
  • Id piranti seluler.
  • Data telpon.
  • Ngalangi telpon saka idling.

Waca kabeh istilah lan kahanan supaya sampeyan duwe kajelasan kanggo nangani data sampeyan.