(Situs web iki Fandom, ora RESMI FREE FIRE GARENA)

Kebijakan Cookie

Salah sawijining cara nglumpukake informasi yaiku nggunakake teknologi sing diarani "cookie." On kodefreefire.gratis , cookie digunakake kanggo macem-macem prekara.

Apa cookie?

"Cookie" minangka sawetara teks sing disimpen ing browser (kayata Google Chrome utawa Apple Safari) nalika browsing ing situs web.

 Apa Katon cookie?

Iki dudu virus, dudu Trojan, dudu cacing, dudu spam, dudu spyware, uga ora mbukak windows pop-up.

 Informasi apa sing disimpen cookie?

Cookie biasane ora nyimpen informasi sensitif babagan sampeyan, kayata kertu kredit utawa rincian bank, foto utawa informasi pribadi, lsp. Data sing disimpen yaiku teknis, statistik, preferensi pribadi, personalisasi konten, lsp.

Server web ora nggandhengake sampeyan minangka wong, nanging luwih becik browser web sampeyan. Nyatane, yen sampeyan rutin browsing karo browser Chrome lan nyoba browsing situs web sing padha karo browser Firefox, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa situs web kasebut ora ngerti yen sampeyan padha karo wong amarga sampeyan pancen nggandhengake informasi karo browser, dudu karo wong.

 Apa jinis cookie ana?

  • Cookies teknis: Iki minangka sing paling dhasar lan ngidini, antara liya, ngerti kapan manungsa utawa aplikasi otomatis browsing, nalika pangguna anonim lan pangguna pangguna browsing, tugas dhasar kanggo mbukak situs web dinamis.
  • Cookie analisis: Dheweke nglumpukake informasi babagan jinis navigasi sing sampeyan lakoni, bagean sing paling sampeyan gunakake, produk sing dikonsultasi, zona wektu panggunaan, basa, lsp.
  • Cookie iklan: Dheweke nuduhake pariwara adhedhasar browsing, negara asal, basa, lsp.

 Apa cookie dhewe lan pihak katelu?

Cookie dhewe yaiku sing digawe dening kaca sing dikunjungi lan pihak katelu yaiku sing digawe dening layanan utawa panyedhiya eksternal kayata Mailchimp, Mailrelay, Facebook, Twitter, Google adsense, lsp.

 Cookie apa sing digunakake situs web iki?

Situs web iki nggunakake cookie dhewe lan pihak katelu. Cookie ing ngisor iki digunakake ing situs web iki, sing rinci ing ngisor iki:

Cookie dhewe ing ngisor iki:

Kustomisasi: Cookie ngewangi kita ngelingi wong utawa situs web sing wis sampeyan interaksi, supaya bisa nuduhake konten sing gegandhengan.

Preferensi: Cookie ngidini aku ngelingi setelan lan pilihan, kayata basa sing disenengi lan setelan privasi sampeyan.

Keamanan: Kita nggunakake cookie kanggo ngindhari risiko keamanan. Utamane kanggo ndeteksi nalika ana wong sing nyoba hack ing akun sampeyan kodefreefire.gratis.

 Cookie pihak katelu:

Situs web iki nggunakake layanan analisis, khusus, Google Analytics kanggo mbantu situs web nganalisis panggunaan situs web lan ngapikake kegunaan, nanging ora ana gandhengane karo data sing bisa ngenali pangguna. Google Analytics, minangka layanan analytics web sing disedhiyakake dening Google, Inc., Pangguna bisa takon Kene jinis cookie sing digunakake Google.

kodefreefire.gratis yaiku pangguna saka platform penyediaan lan hosting saka Blog WordPress, properti saka perusahaan Amerika Utara Automattic, Inc. Kanggo tujuan iki, panggunaan cookie kasebut kanthi sistem ora ana ing kontrol utawa manajemen wong sing tanggung jawab kanggo web, bisa ngowahi fungsine kapan wae, lan ngetik cookie anyar. Cookie kasebut ora nglaporake entuk manfaat kanggo wong sing tanggung jawab kanggo situs web iki. Automattic, Inc., uga nggunakake cookie liyane kanggo mbantu ngenali lan nglacak pengunjung menyang situs WordPress, ngerti panggunaan situs web Automattic, uga preferensi akses menyang situs web kasebut, kayata ing bagean "Cookie" ing kabijakan privasi.

Cookie media sosial bisa disimpen ing browser nalika browsing kodefreefire.gratisContone, nalika sampeyan nggunakake tombol kanggo nuduhake konten saka kodefreefire.gratis ing sawetara jaringan sosial.

Ing ngisor iki sampeyan duwe informasi babagan cookie jaringan sosial sing digunakake situs web iki ing kabijakan cookie dhewe:

Kadhangkala kita nindakake tumindak pemasaran ulang liwat Google AdWords, sing nggunakake cookie kanggo mbantu nyedhiyakake pariwara online sing ditargetake adhedhasar kunjungan sadurunge menyang situs web iki. Google nggunakake informasi iki kanggo nyedhiyakake iklan ing macem-macem situs web pihak katelu ing Internet. Mangga menyang Wartosan iklan Google pariwara kanggo informasi luwih lengkap.

Kadhangkala kita nindakake tumindak pemasaran ulang liwat iklan Facebook, sing nggunakake cookie kanggo mbantu nyedhiyakake pariwara online sing ditargetake adhedhasar kunjungan sadurunge menyang situs web iki.

Cookie pariwara

Ing situs web iki, kita nggunakake cookie pariwara, sing ngidini nggawe iklan kanggo sampeyan, lan kita (lan pihak katelu) entuk informasi babagan asil kampanye. Iki kedadeyan adhedhasar profil sing digawe kanthi klik lan pandhu arah mlebu utawa metu kodefreefire.gratis. Kanthi cookie kasebut, sampeyan minangka pengunjung situs web wis disambung menyang ID sing unik, mula ora bakal ndeleng pariwara sing padha luwih saka sepisan.

Kita nggunakake Google Ads kanggo pariwara. Waca liyane.

Cookie Statistik

Kita nggunakake cookie statistik kanggo ngoptimalake pengalaman web kanggo pangguna. Kanthi cookie statistik kasebut, kita entuk kawruh babagan panggunaan situs web. Kita njaluk idin kanggo nyelehake cookie statistik.

Cookie pemasaran / pelacakan

Cookie pemasaran / pelacakan yaiku cookie, utawa jinis panyimpenan lokal liyane, digunakake kanggo nggawe profil pangguna kanggo nampilake pariwara utawa kanggo nglacak pangguna ing situs web iki utawa ing sawetara situs web kanggo tujuan pemasaran sing padha.

Amarga cookie kasebut ditandhani minangka cookie pelacakan, kita njaluk idin kanggo nyelehake.

 Apa sampeyan bisa mbusak cookie?

Ya, lan ora mung mbusak, nanging uga mblokir, kanthi cara umum utawa tartamtu kanggo domain tartamtu.
Kanggo mbusak cookie saka situs web, sampeyan kudu mbukak setelan browser lan ing kana sampeyan bisa nggoleki sing ana gandhengane karo domain sing dimaksud lan terus mbusak.

 Informasi luwih lengkap babagan cookie

Sampeyan bisa takon peraturan babagan cookie sing diterbitake dening Spanyol Agency for Data Protection ing "Pandhuan babagan panggunaan cookie" lan entuk informasi luwih lengkap babagan cookie ing Internet, aboutcookies.org

Yen sampeyan pengin ngontrol luwih akeh babagan instalasi cookie, sampeyan bisa nginstal program utawa tambahan ing browser, sing dikenal kanthi alat "Aja Lacak", sing bakal ngidini milih cookie sing pengin diidini.

Hak sampeyan babagan data pribadi

Sampeyan duwe hak ing ngisor iki babagan data pribadi sampeyan:

  • Sampeyan duwe hak ngerti sebabe data pribadi sampeyan dibutuhake, apa sing bakal kedadeyan lan suwene wektu disimpen.
  • Hak akses: sampeyan duwe hak ngakses data pribadi sing wis dingerteni.
  • Hak mbenerake: sampeyan duwe hak kanggo ngrampungake, mbenerake, mbusak utawa mblokir data pribadi kapan sampeyan pengin.
  • Yen sampeyan menehi idin kanggo ngolah data, sampeyan duwe hak kanggo mbatalake idin kasebut lan mbusak data pribadi sampeyan.
  • Hak transfer data sampeyan: sampeyan duwe hak njaluk kabeh data pribadi saka kontrol data lan ngirim kabeh menyang kontrol data liyane.
  • Hak oposisi: sampeyan bisa mbantah pangolahan data. Kita tundhuk karo iki, kajaba ana sebab sing apik kanggo proses.

Kanggo nggunakake hak kasebut, hubungi kami. Deleng rincian kontak ing sisih ngisor kabijakan cookie iki. Yen sampeyan duwe keluhan babagan cara ngatasi data, sampeyan pengin menehi ngerti, nanging sampeyan uga duwe hak ngirim komplain menyang panguwasa pengawas (panguwasa perlindungan data).

Aktivasi, mateni lan ngilangi cookie

Sampeyan bisa nggunakake browser Internet kanggo mbusak cookie kanthi otomatis utawa manual. Sampeyan uga bisa nemtokake manawa cookie tartamtu ora bisa diselehake. Pilihan liyane yaiku ngganti setelan browser Internet supaya sampeyan nampa pesen saben cookie dilebokake. Kanggo informasi luwih lengkap babagan opsi iki, waca petunjuk ing bagean "Bantuan" ing browser sampeyan.

Elinga yen situs web kita bisa uga ora bisa digunakake kanthi bener yen kabeh cookie dipateni. Yen sampeyan mbusak cookie saka browser, cookie bakal dilebokake maneh sawise idin nalika ngunjungi situs web maneh.

Rincian kontak

Kanggo pitakon lan / utawa komentar babagan kabijakan cookie lan pratelan iki, hubungi kami nggunakake rincian kontak ing ngisor iki:

Pedro Antonio Ferrer Lebrón - 20072927E
Calle Parada Alta nº2 - San josé del Valle - 11580 - Cádiz
España
situs web: kodefreefire.gratis
email: [email dilindhungi]

Sedurunge dibangun: situs web saiki lagi dipindai kanggo cookie.

es Spanish
X