Skip isi

Carane njaluk mbalekaken ing Free Fire

Yen sampeyan wis ngisi ulang berlian, nanging sayangé salah, sampeyan bisa uga pengin njaluk mbalekaken saka Free Fire.

Untunge sampeyan, sampeyan wis tekan papan sing bener, amarga kita duwe solusi kanggo masalah cilik iki.

Banjur kita bakal ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti supaya sampeyan bisa njaluk mbalekake dhuwit, utawa jumlah berlian sing ilang, yen ora diwenehi jumlah sing dibayar.

Oalah, ayo miwiti.

Carane njaluk mbalekaken ing Free Fire liwat layanan pelanggan

Iki bisa uga cara sing paling angel, amarga biasane kabeh tuku Free Fire pungkasan lan ora bisa dibalekake. Elingi syarat lan kahanan sing mbokmenawa durung diwaca sadurunge mlebu game lan sing mbok menawa ditampa.

Nanging, sampeyan isih bisa njaluk pengembalian dana "siji-wektu" kanggo "jumlah berlian sing salah sing dituku." Kanthi berlian sing dituku ing akun sing ora digunakake, sampeyan bisa uga duwe pilihan kanggo nampa pengembalian dana.

Yen sampeyan nggunakake berlian, kemungkinan bakal nol. Dheweke ora bakal males apa-apa lan yen padha, akun sampeyan bakal diwatesi nganti sampeyan masang intan sing padha.

Mangkene informasi sing dibutuhake kanggo njaluk pengembalian dana:

ID pamuter.
Jeneng ing game.
Zoned
Foto kuitansi pembayaran.


Mung tumbas sing digawe liwat Google Play bisa dibalekake; Yen sampeyan muter Free Fire ing iOS, sampeyan ora bakal bisa. Panjaluk kasebut kudu diajukake ing dina sing padha supaya layak kanggo mbalekaken lan butuh nganti 5 dina kerja kanggo dana ditransfer menyang akun sampeyan.

Kanggo nemokake kuitansi pembayaran, bukak alamat email sing ana gandhengane karo akun Google Play Store lan goleki email saka Google kanthi informasi tagihan. Sampeyan uga bisa nemokake ing web kanthi mlebu menyang pay.google.com.

Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan cara kontak dhukungan maca, sampeyan bisa mbukak link iki.

Nyuwun bandhing menyang bank kertu kredit


Cara liya kanggo njaluk mbalekaken saka Free Fire yaiku ngubungi perusahaan kertu kredit lan ngajokake banding.

Sampeyan kudu nyatakake kanthi jelas transaksi sing sampeyan bantah lan alasan sampeyan pengin mbalekaken. Iki ditrapake kanggo transaksi apa wae lan ora mung Free Fire.

Pancen angel menehi saran babagan topik iki, amarga bank ing saindenging jagad duwe kabijakan lan prosedur sing beda.

Njaluk mbalekaken ing Free Fire ing Play Store

Nyatane, sampeyan bisa njaluk pengembalian dana langsung saka Google. Kaya Garena Refund, prosese durung mesthi lan sampeyan ora bisa entuk dhuwit maneh. Risiko dilarang yaiku medium; Iki ora elek kaya ngirim complaint, nanging umume bisa dilarang.

Kahanan kanggo njaluk mbalekaken ing Play Store:
Kurang saka 48 jam wis liwati wiwit sampeyan mbayar Free Fire. Yen produk kasebut minangka film utawa buku, butuh wektu luwih akeh, nanging kanggo berlian Free Fire mung 2 dina. Biasane sampeyan bakal entuk keputusan sajrone 15 menit, nanging bisa nganti 4 dina kerja.

Cara njaluk pengembalian dana ing Google Play:


Ing komputer, bukak play.google.com/store/account.
Klik Riwayat Pesenan.
Temokake pesen sing pengin sampeyan baleni.
Pilih Nyuwun mbalekaken utawa Laporake masalah lan klik pilihan sing nggambarake kahanan sampeyan.
Isi formulir banjur cathet yen sampeyan pengin nampa pengembalian dana.
Sampeyan bakal nampa pesen matur nuwun amarga nuduhake keprihatinan lan email kanthi keputusan mbalekaken. Sampeyan biasane bakal nampa email iki sajrone 15 menit, nanging butuh nganti 4 dina kerja.