Skip isi

Free Fire lan Rencana Bermuda

Udakara wulan kepungkur, Garena Free Fire Dheweke nerbitake sawetara gambar sing bisa dadi clues kanggo sing anyar (lan cukup gedhe) sing bakal enggal, lan janji bakal ngganti peta Bermuda ing salawas-lawase.

Bermuda Free Fire Plan
Bermuda Free Fire Plan

Miturut gambar sing dadi kepala penerbitan iki, owah-owahan banget ing peta diarani Rencana Bermuda.

Rencana Bermuda Free Fire

Ing kiriman kasebut, sampeyan bisa ndeleng jeneng 6 file: New York, Pabrik, Puncak, Tokyo, Rencana Bermuda lan 25.0. Masing-masing kayane duwe pesen sing ndhelik. 

Pabrik lan Puncak minangka jeneng papan sing wis kasedhiya ing peta Bermuda sing kita kenal, nanging kepiye nyambungake menyang Free Fire? 

Kaloro jeneng anyar - New York lan Tokyo - negesake manawa para pangembang bakal nambah rong lokasi anyar adhedhasar kutha kasebut. Urutan file nuduhake lokasi ing peta.

Ing artikel iki, kita duwe sawetara rincian khusus lan resmi ngumumake babagan Rencana Bermuda Free Fire, sing bakal nambah rong lokasi anyar kasebut menyang peta sing paling misuwur ing game kasebut. 

Owah-owahan ing Free Fire Bermuda

Saliyane gambar sing dituduhake kanthi resmi Free Fire, dheweke wis ngirim papat gambar ing jaringan sosial. 

Sekawan gambar kasebut nuduhake papat lokasi sing beda ing papat negara sing beda: 

Rencana Api Gratis Jepang Bermuda
Rencana Api Gratis Jepang Bermuda

Gambar kasebut cocog karo Taman Shiba, taman umum ing Tokyo, sing wis nggawe kita mikir babagan owah-owahan tartamtu sing bakal ditindakake peta kasebut.

Rencana Bermuda Jerman
Rencana Bermuda Jerman

Ingkang nomer loro kalebu Gerbang Brandenburg, minangka papan bersejarah ing Berlin, Jerman.

Rencana Bermuda Swedia
Rencana Bermuda Swedia

Iki minangka taman sing diarani 'Kungsträdgården' sing ana ing tengah-tengah Stockholm, ing Swedia.

Rencana Bermuda Rusia
Rencana Bermuda Rusia

Lan pungkasan nanging paling ora, kita duwe Cathedral Saint Basil, gereja Kristen sing dumunung ing Red Square ing Moskow, Rusia.

Owah-owahan diarepake bisa diterbitake karo Nganyari OB23 sing arep diluncurake pungkasan ing wulan Juli 2020 (mungkin 25, mula, file 25.0 ing gambar pisanan, miturut teori).

Iki minangka papat papan sing Free Fire wis nuduhake informasi ing jaringan sosial resmi. 

Lokasi ing Swedia lan Jerman samesthine bakal ditambahake ing lokasi sing diarani New York sing bakal ana ing papan sing cedhak karo area Fábrica ing Peta Bermuda.

Warta sing apik yaiku yen papan-papan anyar kasebut wis nganyari nganyari OB23, kita bisa ngalami sadurunge diluncurake resmi liwat Server Advanced sing kasedhiya kanggo ndownload 15 de julio de 2020.

Teori Rencana Bermuda

Kaya biasane, seri kiriman iki wis akeh sing bisa diomongake ing komunitas Free Fire, lan teori ora mandheg udan babagan owah-owahan sing bakal teka lan apa sing bakal nyebabake owah-owahan kasebut.

Ing game Fortnite bubar kedadeyan utama, utawa malah ana bencana, ing peta kasebut diganti amarga padusan meteor.

Inggih, ing Free Fire misale jek sing bisa kedadeyan kanthi cara sing padha miturut teori sing paling misuwur, mung, tinimbang meteorit, peta bakal dirusak amarga perang Revolusi 2.0.

Bab sing bisa ditemokake ing Lobi, ing endi kita wis bisa ndeleng tahapan sing dipasang lan medeni. Dadi ing pemulihan peta kasebut, situs-situs kasebut bakal digawe maneh.

Nanging apa sampeyan mikir? Kita kepengin weruh yen sampeyan wis maca teori liyane babagan iki