Skip isi

Free Fire: Rencana Bermuda wis duwe tanggal

Garena Free Fire wis menehi tanggal rilis kanggo telpon kasebut Rencana Bermuda, sing wis tetep hype ing komunitas wiwit pangembang wiwit menehi petunjuk babagan iki wiwit saka jaringan sosial.

Bermuda Free Fire Plan
Bermuda Free Fire Plan

Sing menarik babagan kampanye Plan Bermuda yaiku Garena kolaborasi karo wong liya. Mitra kasebut bakal diumumake kanthi resmi 29 de julio de 2020, lan ing kene minangka jadwal lengkap babagan kampanye utama.

Bermuda 2.0 Free Fire

Bubar, miturut bocor, jarene peta anyar Bermuda 2.0, uga disebut Bermuda Remastered, bakal dirilis ing rencana iki, lan saiki kasedhiya kanggo muter ing server canggih OB23.

Free Fire Bermuda 2.0
Free Fire Bermuda 2.0

Perlu dielingi manawa tanggal rilis nganyari OB23 Kajaba iku tanggal 29 Juli, yaiku tanggal sing padha karo kolaborasi bakal diumumake. Dadi, kemungkinan gedhe yen Rencana Bermuda bakal ditampilake lengkap karo nganyari update sabanjure.

Nanging, durung ana woro-woro resmi babagan tanggal rilis pembaruan saka Garena. Kaya biasane, kita kudu ngenteni dheweke bisa ngonfirmasi utawa nolak desas-desus kasebut.