Skip isi

Bewara Legal

Bewara hukum

Notifikasi Legal iki kanggo menehi informasi babagan hak lan kewajiban sampeyan minangka pangguna saka situs web iki. Ing kene sampeyan bakal nemokake kabeh informasi sing dibutuhake babagan situs web, kegiatan, data pribadi sing diklumpukake lan tujuane, uga aturan panggunaan sing ngatur panggunaan situs web iki.

Ing wektu sampeyan ngakses situs web iki https://codigosfreefire.gratis/, Sampeyan nganggep kahanan pangguna, saengga konten Wigati Legal iki mengaruhi sampeyan langsung. Mula, penting sampeyan maca supaya bisa ngilangi mamang sing sampeyan duwe lan duwe pangerten babagan kahanan sing sampeyan tampa.  

Kanggo miwiti, sampeyan kudu ngerti manawa situs web iki tundhuk karo peraturan saiki kanggo nglindhungi data, supaya bisa menehi jaminan, keamanan lan transparansi, minangka pangguna, cocog karo sampeyan nalika nggunakake situs web iki.

El RGPD (Peraturan (EU) 2016/679 Parlemen Eropa lan Dewan 27 April 2016 babagan pangayoman wong alami) yaiku peraturan Uni Eropa anyar sing nggabungake peraturan pangolahan data pribadi ing macem-macem negara UE.

La LOPD (Hukum Organisasi 15/1999, tanggal 13 Desember, babagan Perlindhungan Data Pribadi y Keputusan Royal 1720/2007, tanggal 21 Desember, Peraturan kanggo pangembangan LOPD) sing ngatur perawatan data pribadi lan kewajiban sing kudu ditanggung dening situs web utawa blog nalika ngatur informasi kasebut.

La LSSI (UU 34/2002, tanggal 11 Juli, babagan Layanan Komunitas Informasi lan Perdagangan Elektronik) sing ngatur transaksi ekonomi kanthi cara elektronik, kaya dene blog iki.

DENENTENTIKASI DATA

Wong sing duwe tanggung jawab lan pemilik situs web iki https://codigosfreefire.gratis/

  • Jeneng:  https://codigosfreefire.gratis/
  • Kegiatan situs web: distribusi konten sing ana gandhengane karo Game Video, tampilan iklan, lan rekomendasi produk afiliasi.
  • email electrónico: [email dilindhungi]

Data sing diwenehake sampeyan kanthi idin, lan miturut panggunaan sing ditetepake ing Kebijakan Privasi, bakal digabung menyang file otomatis sing didaftar kanthi Badan Spanyol kanggo Data Perlindungan, ing endi wong sing tanggung jawab kanggo file kasebut:  http://gemasclashroyale.com/  Iki tegese data sampeyan aman, miturut apa sing ditetepake dening hukum.

RATAS ACCESS TO LAMAN WEBSITE

Minangka pangguna situs web, sampeyan uga duwe sawetara kewajiban:

Sampeyan ora bisa nggunakake situs web iki kanggo nindakake kegiatan sing nalisir karo hukum, moralitas, tatanan umum lan, umume, supaya nggunakake sesuai karo kahanan sing ditetepake ing Notifikasi Hukum iki.

Sampeyan ora bakal bisa nindakake kegiatan pariwara utawa eksploitasi komersial kanthi ngirim pesen sing nggunakake identitas palsu.

Sampeyan bakal tanggung jawab mung kanggo veracity lan akurasi konten sing sampeyan lebokake ing situs web iki lan data pribadhi sing diwenehake karo tujuan sing disetel ing Kebijakan Kita.

Sampeyan uga tanggung jawab mung kanggo nindakake jinis tumindak ilegal, gawe piala, mbebayani lan / utawa mbebayani ing situs pihak katelu sing bisa nggawa sampeyan saka situs web iki kanggo pangembangan kegiatan.

Minangka tanggung jawab kanggo situs web,  https://codigosfreefire.gratis/ Sampeyan bisa ngganggu layanan kaca sing digunakake dening pangguna lan langsung mutusake hubungan kasebut yen ndeteksi panggunaan situs web utawa layanan sing ditawakake sing bisa dianggep beda karo apa sing diandharake ing kene. Peringatan hukum.

HARTANAH INTELEKTIF lan INDUSTRI

Wutah situs web iki (teks, gambar, merek dagang, grafis, logo, tombol, file piranti lunak, kombinasi warna, uga struktur, pilihan, susunan lan presentasi) dilindhungi undang-undang properti saiki. Intelek lan Perindustrian, pangembangan, distribusi, komunikasi umum lan transformasi dilarang, kajaba dienggo pribadi lan pribadi.

Minangka pemilik situs web iki, https://codigosfreefire.gratis/  ora njamin manawa konten kasebut akurat utawa bebas kesalahan utawa panggunaan sing padha karo pangguna ora nglanggar hak pihak katelu. Panganggone sing apik utawa ala saka kaca iki lan isine tanggung jawab pangguna.

Kajaba iku, Reproduksi total utawa sebagean, retransmission, copy, transfer utawa redifusion informasi sing ana ing kaca, apa wae tujuan lan cara sing digunakake kanggo iku, dilarang, tanpa menehi idin sadurunge http://gemasclashroyale.com/

Situs web iki kalebu link utawa tautan menyang situs pihak katelu. Halaman sing kalebu pihak katelu iki durung diteliti utawa kena dikontrol dening kita, mula https://codigosfreefire.gratis/ ora bisa tanggung jawab kanggo konten situs web iki, utawa kanggo langkah sing ditrapake kanggo privasi utawa perawatan data pribadhi utawa liya-liyane sing bisa ditrapake.

Kanggo kabeh iki, disaranake sampeyan kanthi tliti maca kahanan panggunaan, kabijakan privasi, bewara ukum lan / utawa padha karo situs kasebut.

PELANGGAN AMAZON

Situs web iki, miturut tujuane, nggunakake tautan afiliasi Amazon.

Iki tegese sampeyan bakal nemokake link menyang produk Amazon sing bisa ngakses langsung saka situs web kita, nanging yen cocog, panuku kasebut bakal digawe ing Amazon, kanthi syarat dhewe.

LIMITASI LIABILITI

Nganggo hak sampeyan minangka pemilik situs web iki, kita ngandhani yen https://codigosfreefire.gratis/ ora tanggung jawab kanggo kasus ing ngisor iki:

Kualitas layanan, kacepetan akses, operasi sing bener, kasedhiyan utawa lampahing operasi kaca.

Anane program virus, malware, program angkoro utawa mbebayani ing konten kasebut.

Panggunaan ora disalahake, ora sopan, apus-apus utawa ana ing Notifikasi Hukum iki.

Kekurangan legalitas, kualitas, linuwih, keperluan lan kasedhiyan layanan sing diwenehake dening pihak katelu lan kasedhiya kanggo pangguna ing situs web iki.

Saka kerusakan sing bisa digawe saka panggunaan blog sing ilegal utawa ora bener iki.

DASAR PANLITEN PRIVASI lan DATA

Situs web iki tundhuk karo peraturan saiki babagan nglindhungi data, sing tegese, minangka pangguna, sampeyan kudu menehi idin nyata sadurunge menehi data pribadi liwat macem-macem formulir sing kasedhiya ing bagean ing kaca iki.

Kanggo iki, kanggo transparansi lan ngetrapake hak sampeyan, tugas kita yaiku ngandhani babagan data pribadi sing diklumpukake, nyimpen lan diproses lan kanggo tujuan apa wae, manawa ana kemungkinan mbatalake idin sampeyan.

Kabeh informasi iki bisa ditemokake ing kita DASAR PRIVASI.

DASAR PANGGILAN

Nalika sampeyan ngandhani yen sampeyan wis tekan situs web, situs iki nggunakake cookie lan pihak katelu supaya bisa menehi pengalaman pangguna sing paling apik lan ngembangake kegiatan kita.

Ing sawayah-wayah, sampeyan bakal duwe pilihan kanggo ngatur browser supaya ora nggunakake cookie, sing, ing kasus apa wae, bakal mengaruhi pengalaman pangguna.

Kanggo ngakses informasi lengkap babagan panggunaan cookie ing situs web iki, tujuane lan nolak, sampeyan bisa takon karo kita DASAR PANGGILAN.

APLIKASI LAMPIRAN LAN JURISDI TINDAK

Kabar Legal iki tundhuk karo aturan Spanyol saiki.

Yen perlu, sadurunge ana jinis kontroversi sing sah, https://codigosfreefire.gratis/ lan pangguna, kanthi nyata nolak wilayah ukum liyane, bakal ngirim menyang Pengadilan lan Tribunum saka domicile pangguna kanggo kontroversi sing bisa kedadeyan.

Yen pangguna wis didominasi ing njaba Spanyol, https://codigosfreefire.gratis/ lan pangguna bakal ngirim, kanthi nyata ngukum hak ukum liyane, menyang pengadilan Cádiz (Spanyol).

Yen sampeyan duwe pitakon babagan Pemberitahuan Hukum iki, sampeyan bisa ngirim email menyang [email dilindhungi].