Skip isi

KODE FREE FIRE 14 OKTOBER

Ing kode free fire kanggo Spanyol, Meksiko lan liyane saka Amerika Latin! Free Fire wis ngaktifake kode tebusan kanggo tanggal 14 Oktober 2021. Sampeyan ora perlu mbuwang berlian kanggo entuk materi eksklusif ing toko Garena. Kita ngandhani apa proses kasebut supaya sampeyan duwe luwih akeh kesempatan kanggo nambah kinerja.

Kode Fire Free digunakake kanggo nyedhiyani masyarakat karo sumber daya kurang karo materi menarik, saka kulit gegaman kanggo rasukan tiyang istri kosmetik lan token roulette Piandel, kang digunakake kanggo ngijolake materi gumantung carane begja sampeyan.

DAFTAR KODE FREE FIRE 14 OKTOBER

Priksa kanthi teliti dhaptar kode tebusan kanggo dina iki, 14 Oktober 2021, ing Free Fire. Proses ora kalebu mbeling utawa hacking, supaya akun sampeyan ora bakal dicekal. Proses kabeh ditindakake liwat situs web Garena resmi sing darmabakti kanggo hadiah.

KODE FREE FIRE 14 OKTOBER 2021 MEXICO (LATAM)

  • 5ZMYYPM7P6YP.
  • 87JR8K8AKP64.
  • FF10617KGUF9.
  • FFESP5M1MVBN.
  • GY52RK7ATA5R.
  • MCPBKGXUA5YU.
  • MCPPJ2A9W9J.
  • MCPKE62KW5MX.
  • W4GPFVK2MR2C.

KODE FREE FIRE 14 OKTOBER 2021 EROPA (EU)

  • 5ZMYYPM7P6YP.
  • 87JR8K8AKP64.
  • F1LPFS98YTRF.
  • F6YHSDRFTYHJ.
  • FBBVCSDFGHNM.
  • FI9UYGVCAQSD.
  • FO98F7YTGVNM.
  • FVBHJIO9FS87.
  • MCPBKGXUA5YU.

KODE FREE FIRE 14 OKTOBER 2021 BRAZIL (BR)

  • FF10TD3CCA4R.
  • 9BYDPUM5WK6Z.
  • FF10JA1YZNYN.
  • FH9RGQVXHRDV.
  • GH7N3ZKCFA7Q.
  • MCPWSX5B7RYG.
  • MSJX8VM25B90.
  • N366CU6UP95B.
  • X59F7V6987MA.

Pungkasan, elinga yen kode kasebut bisa uga ora bisa divalidasi gumantung nalika sampeyan lebokake. Sawetara valid nganti sedina muput nalika diterbitake, dene sing liyane ora luwih saka siji utawa rong jam.

CARA NGEBUR KODE FREE FIRE GARENA?

KODE FIRE GRATIS

Tebus kode ganjaran gratis ing Free Fire mbutuhake proses sing gampang banget. Saben 24 jam, manajer kasebut nerbitake dhaptar sing sampeyan bakal nampa kosmetik tanpa biaya tambahan sawise ijol-ijolan link iki. Sampeyan kudu eling yen iki bakal tetep ana gandhengane karo ID Garena Free Fire.

  1. Kanggo miwiti, sampeyan kudu ngakses portal hadiah resmi, situs panebusan hadiah.
  2. Saiki, mlebu nganggo akun Free Fire saka pilihan sing sampeyan pilih: Facebook, VK, Google, Huawei, Apple utawa Twitter.
  3. Ketik kode rolas (12) digit ing papan sing kasedhiya (priksa manawa ora bingung sawetara nomer nganggo huruf) lan konfirmasi.
  4. Yen kode sing wis dipilih wis dikonfirmasi, cukup nganti ngenteni nganti ditampilake ing akun sampeyan.

Yen rampung proses sampeyan bakal weruh pesen konfirmasi sajrone wektu maksimal 30 menit: aja putus asa yen ora langsung ndeleng. Kode kasebut bener 24 jam wiwit diterbitake, mula sampeyan duwe wates sing sithik supaya ora entek.