Skip isi

Peta Bermuda Free Fire

Bermuda minangka pulo fiksi ing ngendi akeh tumindak saka game battle royale populer Garena Free Fire, ing game iki ing wiwitan saben game sampeyan parasut saka pesawat lan ndharat ing endi wae ing pulo Bermuda, a Once on the ground. sampeyan kudu miwiti golek gaman, sandhangan, obat-obatan, peralatan kanthi cepet sadurunge ngadhepi mungsuh, mula sampeyan kudu ngerti babagan ngendi sampeyan pengin mlebu sadurunge miwiti saben game. Peta Bermuda kasusun saka sawetara wilayah sing bakal kita jelasake ing ngisor iki:

Observatorium

Wilayah iki ana ing sisih kulon pulo, ing jaman biyen dikenal kanthi jeneng Outpost. Barang rampasan sing padha disebar ing macem-macem bagean ing wilayah iki kanthi papan, mandheg, rampokan lan bintik-bintik buta. Yen sampeyan luwih strategi kaya serangan hendap utawa nyerang, iki tahap kanggo sampeyan.

Kuburan

Wilayah iki dumunung ing sisih lor-kulon Bermuda, ing jaman biyen dikenal kanthi jeneng Ranch. Wilayah iki duwe pirang-pirang papan sing menarik kanggo nggoleki rampasan, nanging yen sampeyan pengin golek rampasan sing apik, sampeyan kudu pindhah menyang omah gedhong sing sisih lor ing tahap iki. Dadi, yen sampeyan milih parachute ing wilayah kasebut, strategi sing apik yaiku nyoba ndharat ing atap omah gedhong kasebut.

Shipyard

Wilayah iki dumunung ing sisih lor pulo, minangka wilayah sing apik ing ngendi sampeyan bisa nemokake cukup loro senjata lan persediaan, ing gudang sing dumunung ing sisih wétan lor wilayah sampeyan bakal entuk senjata cukup nalika ing tengah sampeyan bisa nglengkapi dhewe kanthi apik jumlah pasokan. Sawise dilengkapi, yen sampeyan pengin menyang wilayah liyane ing peta, goleki kendaraan lan uwal ing dalan ing sisih kidul.

Mill

Wilayah iki dumunung ing bukit sing ana ing sisih lor-kulon Bermuda, ing sisih ndhuwur bukit sampeyan bakal nemokake bengkel lawas, wilayah kasebut kebak rampokan. Yen tujuane kanggo ndharat ing wilayah kasebut, coba coba ing ndhuwur bukit. Yen sampeyan arep mudhun ing bukit, sampeyan kudu ati-ati amarga terrain cukup ora rata, uga menehi saran supaya mlebu omah-omah cilik sing mudhun ing bukit, risiko mudhun yaiku yen sampeyan bisa dadi korban nyerang dening penembak jitu sing ana ing wilayah kasebut. sisih ndhuwur bukit.

Cape Town

Wilayah iki minangka kutha cilik sing dununge ana ing sisih lor mangulon saka Bermuda, ing kana kita bisa nemokake kendharaan kayata tuk tuk utawa jip yen sampeyan pengin liwat dalan utama sing cedhak karo kutha kasebut, nanging sadurunge iki menehi saran supaya sampeyan njelajah saben omah-omah wiwit ing kana sampeyan bisa nemokake barang sing cukup. Bangunan sing ana ing sisih ngisor wilayah kasebut cocog kanggo nindakake serangan.

Listrik listrik

Wilayah iki minangka salah sawijining wilayah sing paling gedhe ing peta Bermuda, yaiku situs sing ana sawetara struktur sing ana gudang gedhe ing ngendi sampeyan ora mung bakal bisa nyukupi kanthi ngrampog cukup, nanging sampeyan uga bakal duwe akeh pilihan kanggo nyerang lan ngindhari rute lan ing endi wae kudu golek papan.

pabrik

Wilayah iki kasusun saka pabrik gedhe kanthi bangunan multi-lantai ing sisih wétan tanah, ing sisih kulon sampeyan bisa nemokake kutha cilik Pochinok ing ngendi pirang-pirang omah lan ing sisih kidul yaiku tanduran Mars Electric. Saka bangunan sampeyan bisa njupuk posisi minangka penembak jitu lan ing serangan ditutup ing kutha, yen sampeyan entuk kendharaan, sampeyan bisa ngalih ing dalan utama sing cedhak ing wilayah kasebut.

ngeculaké

Iki minangka salah sawijining wilayah sing bisa nemokake luwih akeh rampokan dibandhingake karo wilayah liyane ing peta, iki umume amarga Hangar minangka pangkalan militer, saengga kemungkinan sampeyan bakal nemokake senjata, rompi, bledosan Helm inggil. Yen sampeyan mindhah ing wilayah kasebut, sampeyan kudu ati-ati ing plancongan nanging utamane kemungkinan sniper sing ana ing Clock Tower.

Kampung Rim Nam

Wilayah iki ana ing sisih kidul sisih kulon peta Bermuda, ditondoi kanthi dadi desa mancing, ing wilayah kasebut sampeyan bisa entuk rampasan apik. Sing paling disaranake ing wilayah kasebut yaiku babagan muter kayu-kayuan kayu. Sampeyan uga bisa nglangi nanging sampeyan bakal luwih akeh katon ing sisih lor kutha yaiku Hangar.

Jalur Bimasakti

Iki minangka desa cilik sing ana dalan sing rereget, ing garasi omah, sampeyan bakal nemokake kendharaan kanggo mindhah ing dalan rereget lan saliyane rampokan senjata lan peralatan medis. Yen sampeyan ora entuk kendharaan, luwih becik pindhah menyang stasiun listrik lan ndeleng wilayah kasebut kanthi becik sadurunge lunga menyang kutha, mula ing sisih wétan dikubengi wit-witan ndadekake setelan sing cocog kanggo nampa serangan saka mungsuh.

Peak

Wilayah iki dumunung ing tengah Bermuda, iki minangka terrain paling dhuwur ing pulo kasebut, ing sisih ndhuwur sampeyan bakal nemokake hotel ing reruntuhan ing ngendi sampeyan bisa nemokake rampokan. Tlatah sing kalebu grumbulan lan watu sing ndadekake plorokan. Yen ana bunder pungkasan ing wilayah kasebut, tekan ndhuwur, mula sampeyan bakal duwe pilihan sing luwih apik kanggo serangan lan pertahanan.

Pulo Sentosa

Wilayah iki minangka pulo cilik sing bisa diakses dening loro jembatan sing ana ing pungkasan, utawa nglangi, ing sisih lor pulo ana mercusuar sing sampeyan bisa nemokake rampokan sing apik, kita ora nyaranake tetep dawa ing wilayah kasebut kajaba yen sampeyan nyelehake dhewe ing ndhuwur omah omah minangka penembak jitu, masalah kasebut yaiku yen sampeyan nglarang dhewe ing wilayah kasebut mung cara kanggo uwal yaiku nglangi lan sampeyan bakal kapapar.

Iki kabeh wilayah ing peta Bermuda, kita ringkes marang sampeyan lan ninggalake sawetara saran supaya luwih becik nyiyapake strategi sampeyan. Saiki kanggo muter!