Skip isi

Maskot penguin Free Fire

Saben dina nganyari sabanjure sing bakal ditindakake Free Fire ing wulan Juli luwih cedhak lan Garena wis ngeculake informasi anyar babagan apa sing bakal kita deleng ing wektu sing cendhak ing game kasebut.

Aja lali sampeyan bisa entuk Kode Free Fire kanggo ijolan kanggo Inten ing bagean iki, apa sing ditunggu!

Stomping Sun Free Fire
Stomping Sun Free Fire

Pet anyar saka Free Fire

Kita bisa ndeleng manawa kita bakal duwe sing anyar karakter lanang, lan nganti kita bakal duwe gaman anyar ing game, wong-wong sing janji bakal dadi salah siji sing paling akeh digunakake ing game yen wis kalebu ing game kasebut.

Iki bisa uga ditrapake kanggo maskot anyar iki, pungüino kanthi gaya sing menarik banget, sing jenenge paling ora ing basa Portugis, bakal Sun Pisante.

Kemampuan Dom Pisante ing Free Fire

Minangka bisa dingerteni, kanthi keterampilan sing bakal ditindakake Dom Pisante, para pemain bakal bisa Entuk Tembok Gloo ing paprangan nalika dolanan; minangka kita ngerti, salah sawijining obyek sing paling digunakake dening pemain sing paling berpengalaman.

Iki bakal mbiyantu para pemain sing duwe penguin iki minangka kanca lan mesthi ora bakal bisa nindakake iki miturut tampilan pemain ndhuwur, mula wis ana. Lucas, lan Aug, sing bakal kalebu ing wektu sing padha.

Mbukak Tweet
Mbukak Tweet

Kita durung duwe tanggal sing wis dikonfirmasi kanggo nganyari, nanging kanthi limalas dina ditinggalake ing wulan, tanggal lan wektu nganyari bakal diwartakake kanthi cepet.