Skip isi

Pandhuan lengkap Revolusi II ing Free Fire

Acara anyar sing wis misahake komunitas dadi rong kemah saiki kasedhiya ing game. "Revolusi" wis bali kanggo cicilan kaloro ing jeneng "La Revuelta".

Reaksi II Revolusi II
Reaksi II Revolusi II

Ing edisi kapindho iki, para pemain kudu mutusake manawa pengin nggambarake fraksi Carriers utawa fraksi Liberi, supaya entuk poin lan menehi kamenangan ing sisih perang iki.

Hadiah acara Revolusi II ing Free Fire

Ing Revolusi II: Acara Pambrontakan, Survivor bisa entuk Mata Slayer kanthi ngrampungake misi lan tantangan. Ing pungkasan acara kasebut, fraksi kanthi "Slaugh Points" paling gedhe bakal diganjar karo hadiah ing ngisor iki:

Tiket inkubator 2x

Tiket 2x Roy Royale

Tiket Tiket Senjata 2x Royale

Kajaba iku, bakal entuk hadiah tambahan, yaiku:

Faction operator ing Revolusi II

Carriers Revolution II Free Fire
Carriers Revolution II Free Fire

Pack Nightfire (Carrier) -Yen sampeyan entuk paling ora 50 Poin Keturunan-

Obat Pin

Lampu kilat Kuning (Ikon)

Daun tersembunyi (Banner)

Faksi Liberi ing Revolusi II

Liberi Revolution II Free Fire
Liberi Revolution II Free Fire

Pack Nightfire (Liberi) -Yen sampeyan entuk paling ora 50 Poin Keturunan-

Liberi Pin

Pati Babat (Ikon)

Wewelak lan Fire (Banner)

Hadiah tambahan ing Revolusi FF II

Salajengipun, pemain bakal pikantuk Revolusi Token kanthi ngrampungake misi lan tantangan, sing bakal diijolake kanggo hadiah eksklusif ing toko fraksi. Ijol-ijolan iki bakal kasedhiya saka 10-12 Juli.

Kabeh hadiah uga bisa dituntut ing akhir acara, ing antarane 10 lan 12 Juli.

Nalika iku bakal dadi fokus utama acara kasebut, Hidup uga bakal nemoni fitur-fitur kasebut ing game:

Priksa email sampeyan

Salamet bakal nampa pesawat wengi sajrone Trial Nightfire ing pitung dina, uga minangka Patung Revolusi kanthi hadiah rahasia kanggo pulau awal.

Mlebet

Wiwit 27 nganti 9 Juli, mlebu kanggo menang 7 hadiah roulette.

Ngajak lan menang

Wiwit 4 nganti 8 Juli, ngajak kanca lawas supaya bali kanggo menang 99 Tiket Senjata Royale, tabel, kothak lan emotes.

Dina acara Revolusi II: Pambrontakan

Ing 4 Juli, Survivor bakal bisa ngumpulake Token Merdika sawise muter lan ngganti rong kulit gaman permanen: M1014 - Cataclysm lan AN94 - Cataclysm. Kajaba iku, sajrone dina Revolusi 2.0 sampeyan bisa entuk pengalaman quad, emas lan karakter.