Skip isi

WOLFRAH Free Fire

WOLFRAH Free Fire

Ing nganyari sing digawe Free Fire ing awal Juni, karakter Wolfrahh resmi teka, sing mung bisa ditemokake ing server Brasil.  

Wolfrahh Karakter anyar saka Free Fire

Slamet anyar iki minangka streamer lan pemain video game profesional sing umur 19 taun. Jeneng asline yaiku Leif lan keahliane yaiku dolanan tembak minangka Free Fire, saengga bisa dikandhakake manawa karakter iki makili kabeh masarakat pemain.

Kajaba iku, kalebu klompok peretas aktivis sing nggawe komunitas internasional lan clandestine kanggo nglawan korupsi, karusakan, lan pelanggaran hak asasi manungsa ing saindenging jagad.

Wolfrahh bisa diduweni nganti tanggal 7 Juni ing Untung Royale. Pemain bakal entuk siji free spin saben dina, lan muga-muga bisa ditindakake kanthi cepet. Ora kasedhiya ing toko.

Skill Free Fire Wolfrahh

"Vistas" minangka katrampilan sampurna kanggo pemain sing duwe pengalaman sethithik Battle Royale, amarga nambah kerusakan tembakan sing ditindakake menyang mungsuh kita lan nyuda karusakan sing ditindakake kanggo kita, yen njupuk sirah.

Saka katrangan sing diwenehake dening dolanan, "Tampilan" mbenakake karo saben pembunuhan sing digawe, nanging mesthi wae sing ditindakake. Sampeyan cukup kanggo pamuter sing dipateni mlebu ing mode penonton lan dheweke wis ndeleng kita ing peta amarga kemampuan kanggo nambah kerusakan sing ditindakake, lan nyuda sing ditampa.

"Ndeleng" bisa dieksploitasi loro ing Solo lan ing gelut Squad, amarga kemampuan sing paling apik ing Wolfrahh yaiku ora masalah yen pemain metu game, nalika dheweke wis ana ing mode penonton, kita bakal duwe asil dandan ing karusakan lan pertahanan.

Thanks kanggo, kemampuan iki bisa dadi salah sawijining sing paling akeh digunakake ing mangsa ngarep; lan uga amarga umume para pemain sing berpengalaman nembak sirah kanthi ora ana upaya lan kakehan dheweke mateni tanpa kita ngerti ing ngendi dheweke njupuk kita. senapan sniper.

Kajaba iku, nggabungake kanthi sampurna karo kemampuan Andrew, "Spesialis Armor", amarga ora mung headshots kurang gawe rusak, nanging uga sing nggawe awake dhewe ing awak nalika kita duwe rompi peluru.

Kemajuan Skill Free Fire Wolfrahh

  • Paling ringkes 1: Kanggo saben penonton utawa mateni tambahan: karusakan ing sirah mudhun saka 3% dadi 25%. Kerusakan kanggo mungsuh mundhak saka 3% dadi 15%.
  • Paling ringkes 2: Kanggo saben penonton utawa mateni tambahan: karusakan ing sirah mudhun saka 3.5% dadi 25%. Kerusakan kanggo mungsuh mundhak saka 3.5% dadi 15%.
  • Paling ringkes 3: Kanggo saben penonton utawa mateni tambahan: karusakan ing sirah mudhun saka 4% dadi 25%. Kerusakan kanggo mungsuh mundhak saka 4% dadi 15%.
  • Paling ringkes 4: Kanggo saben penonton utawa mateni tambahan: karusakan ing sirah mudhun saka 4.5% dadi 25%. Kerusakan kanggo mungsuh mundhak saka 4.5% dadi 15%.
  • Paling ringkes 5: Kanggo saben penonton utawa mateni tambahan: karusakan ing sirah mudhun saka 4.5% dadi 30%. Kerusakan kanggo mungsuh mundhak saka 4.5% dadi 20%.
  • Paling ringkes 6: Kanggo saben penonton utawa mateni tambahan: karusakan ing sirah mudhun saka 5% dadi 30%. Kerusakan kanggo mungsuh mundhak saka 5% dadi 20%.

Cara nggunakake Wolfrahh ing Free Fire

Nganggo Wolfrahh pancen langsung, mula dheweke dadi salah sawijining sing paling apik aksara saka Free Fire kanggo pemain anyar. Kemampuan bisa meh tanpa kita kudu nindakake apa-apa kajaba tetep urip.

Kaluwihan

Nduwe kemampuan sing cukup seimbang, kaya sing wis dijelasake. Nambah serangan lan pertahanan nganti 30% lan 20% masing-masing, cukup mupangate preduli saka kita noobs utawa pemain sing berpengalaman.

Kanggo nambah "Ndeleng", kemampuan Andrew cukup efektif ing sisih pertahanan, nanging kanthi nyerang, "Bushido" ora ana sing paling apik, bisa nindakake kerusakan paling apik.

Iku apik ing jarak apa wae, saengga campers lan kanggo pemain sing ngganggu banget sing liwat saingan goleki wilayah sing aman.

cacat

Siji-sijine perkara sing bisa dianggep kerugian yaiku isih durung ngerti manawa kemampuane bisa mlaku nalika dheweke ndeleng dheweke ing peta utawa ndeleng wong kanthi pribadi, saliyane dheweke kudu mateni kanggo njaluk perbaikan. Sampeyan isih perlu kanggo nguji Wolfrahh lan nggawe petungan sing tepat ing saben skenario duwe kawruh lengkap babagan "Pandhuan".

Skill combo karo Wolfrahh saka Free Fire

Kita wis ujar Andrew lan Hayato, sing duwe katrampilan sing paling kompatibel karo Wolfrahh, lan mesthi bakal nggawe pilar kombinasi mangsa, nanging, iki bisa uga kombinasi liya kanggo luwih seneng karakter iki:

  1. "Spesialis Armor", "Balapan" lan "Bushido": Iki minangka alternatif paling efisien. Kita bakal nambah kacepetan kanthi kemampuan Kelly, pertahanan karo Andrew lan nyerang karo Hayato. Iku kombo sing menehi keamanan sing cukup kanggo mlebu ing ndhuwur 10 game kasebut.
  2. "Spesialis Armor", "Bushido" lan "Trafficker": Iki kombinasi liyane aman. Thanks kanggo kemampuan Paloma kita bakal bisa nggawa luwih akeh peluru tanpa nggunakake ruang ekstra ing tas ransel, sing mbantu kita duwe kit pertolongan luwih dhisik utawa granat.
  3. "Spesialis Armor", "Karir" lan "Gerakan Seductive": Iki minangka kombo slamet; migunani supaya bisa mlayu nalika kita rushean lan njaluk posisi sing ngidini kita perang maneh. Sampeyan uga bisa nggunakake "Sustained Hunt" utawa "Gluttony" tinimbang kemampuan Yusuf.
  4. "Spesialis Armor", "Gluttony" lan "Tim Diposaken": Cocog kanggo pemain sing kurang nyerang utawa kurang berpengalaman, kemampuan kanggo Shani Iki ngidini kita mbalekake kesehatan rompi, lan kanthi Maxi, sampeyan bisa nambani luwih cepet karo kits.
  5. "Spesialis Armor", "Roh Mafia" lan "Gluttony": Uga kombo pertahanan sing bisa ditambani kanthi cepet kanthi nggunakake kit pertolongan pertama. Lan kanthi nilai urip tambahan sing diwenehake kanggo kemampuan Antonio, iku bakal luwih angel mudhun Wolfrahh.
  6. Varian liyane: Kita bisa nggunakake kombinasi liyane kayata "Gluttony", "Trafficker" lan "Bushido", kanggo nambah kapasitas karusakan kita, ora entek peluru ing tengah konfrontasi, lan bisa ngobati awake dhewe kanthi luwih cepet kanthi mateni bunuh. "Senjata Senjata" minangka alternatif liyane sing apik kanggo ngisi ulang senapan miliki luwih cepet.

Curiosities

  • Jeneng samaran kasebut bisa dadi referensi kanggo Stephen Wolfram, pangadeg Wolfram Research, perusahaan sing ngasilake piranti lunak.

Sanajan anyar, Wolfrahh duwe potensial banget amarga katrampilane. Nanging, sajrone wektu, kita bakal weruh kepiye apik utawa ala.

Apa sampeyan wis entuk karakter anyar iki? Apa sampeyan pengin entuk? Ayo kita ngerti ing kothak komentar.