Скокни до содржината

Бесплатни дијаманти бесплатен оган

гратис дијаманти бесплатен оган

Diamonds in Free Fire се виртуелната валута со која можете да откупите награди, облека, поволности и повеќе во играта Garena.

За брзо да ги добиете дијамантите во бесплатен оган, треба да ги купите за вистински пари или да следите еден од овие методи, тие се побавни, но можете да ги добиете бесплатно.

На оваа веб-страница имаме а Единствен и посебен метод, правиме а бесплатен оган квиз во кој тие што правилно го пополнуваат можете да заработите 56000 дијаманти во Free Fire, само треба да го притиснете ова црвено копче подолу.

Не заборавајте дека можете да добиете Бесплатни кодови за пожар да размениме за дијаманти во овој дел, што чекаш!

Како да добиете дијаманти во бесплатен оган

Како вас, има многу играчи кои не ги знаат тајните што треба да ги постигнат БЕСПЛАТНИ ДИЈАМАНТИ ВО БЕСПЛАТЕН ОГАН, бидејќи да, постојат начини да се направи тоа, и тука ќе објасниме како, но прво мора да знаете како да добиете дијаманти на сите можни начини.

Дали можете да купите дијаманти само во продавницата?

Да но не Гледате, тие можат да се купат само во продавницата, но тоа не е единствениот начин на кој можете добие дијаманти во слободен оган, иако тоа е најбрзиот начин.

Како да купите дијаманти во Free Fire?

Првото нешто што треба да направите е да кликнете на иконата со дијаманти што се појавува на врвот на почетното мени на играта. Таму ќе видите неколку опции за полнење со нивните соодветни цени.

Бесплатни опции за полнење со оган
Бесплатни опции за полнење со оган

Со кликнување на една од овие 6 опции, ќе се отвори менито Google Play со кое се бара начинот на плаќање.

Можете да платите со вашата кредитна картичка, внесувајќи ги сите соодветни податоци и следете ги чекорите наведени во играта.

Купете бесплатни Fire дијаманти со Paypal

Постојат два начина да купите бесплатни огнени дијаманти со PayPal, ги наведувам овде:

Купете дијаманти со Paypal од Google Play

За да го направите тоа на традиционален начин, мора да ги следите чекорите наведени погоре, но наместо да изберете Кредитна картичка, ќе изберете Paypal како начин на плаќање и ќе ги поставите сите податоци што ги бара Google Play.

Купете дијаманти со Paypal од Пагостор.

Ако опцијата за плаќање на Paypal не се појави во играта, тогаш мора да го сторите тоа купи дијаманти од Пагостор. Пред да одите на страницата, ќе кликнете на вашата Ник, горе лево, за да ги внесете вашите информации.

(Патем, ако сте заинтересирани да имате оригинален Ник, кликнете овде па да знаете како. Willе ви завидувам на целиот ваш одред)

Откако ќе влезете, во табулаторот ГАЛЕРИЈА, ќе го најдете името на вашиот играч, а под него нумерички код. Тоа е вашиот проект за играч. Мора да го копирате со кликнување на малата икона од десната страна на вашата лична карта или да ја запишете каде било ако играте за емулатор.

Копирајќи го, ќе го отворите прелистувачот на вашиот компјутер или мобилен и ќе влезете на страницата pagostore.com

Pagostore бесплатен центар за надополнување пожар
Pagostore бесплатен центар за надополнување пожар

Во овој случај, ќе изберете дека ќе извршите a дополнете во слободен оган и ќе залепите лична карта.

Тогаш ќе ги видите начините на плаќање и количината на дијаманти што сакате да ги купите. Изберете го оној што ви се допаѓа и кликнете на „Продолжи со исходот“.

Опции за плаќање Pagostore Free Fire
Опции за плаќање Pagostore Free Fire

Веднаш ќе ја вчита страницата BoaCompra и таму мора да го потврдите начинот на плаќање.

Потврдете го плаќањето со бесплатен дијамант
Потврдете го плаќањето со бесплатен дијамант

Willе ги внесете вашите лични податоци и ќе продолжите со купувањето сè додека не ви кажам дека е успешна.

Како што можете да видите, процесот на купување е многу едноставен. Сега ќе ти кажам како да добиете дијаманти во бесплатен оган без да ги потрошите вашите пари и без да изгубите сметка во обидот.

Бесплатен Fire Diamond Hack

Првото нешто што треба да знаете е тоа нема хак што дава дијаманти. Она што го прават овие претпоставени хаки е да поставите Визуелен ефект така што на екранот ќе се појави дека имате количина дијаманти што ја сакате, но кога ќе ги користите, ќе сфатите дека немате ништо.

Тоа е ефект сличен на оној што се применува Лулубокс така можете да користите која било кожа во рамките на игрите без да ја купите.

Бесплатни апликации Fire Diamond

На интернет можете да добиете многу, но треба да знаете дека апликациите за да добијат дијаманти не работат.

Како што е детално опишано во ова пост, повеќето од оние страници и апликации кои нудат бесплатни дијаманти, се измами и сакаат да ги украдат сметките на несовесни играчи. Те молам, не биди еден од нив. Прочитајте за да знаете како да набавите дијаманти без да ја изгубите вашата сметка.

Дијамантски генератори за бесплатен оган

Ако ги прочитате претходните два дела, веќе имате идеја за тоа што следува. Во моментов нема дијамантски генератори за Garena Free Fire, но, ако ве интересира повеќе за тоа, можете да кликнете овде кога ќе завршите со читање овој пост.

Како да добиете бесплатни дијаманти во бесплатен оган

Како што ви реков на почетокот, да, можете да добиете дијаманти бесплатно, а тоа е прилично едноставно и безбедно. Можете да ги имате со откупување кодови, со учество во бесплатни подароци за пожар. Ќе можете да ги добиете сите дијаманти што ги сакате без да треба да го допирате вашиот џеб и без да мора да ги давате вашите лични податоци на странци или страници со сомнително потекло.

Бесплатни подароци за пожар

Следејќи ги чекорите што ги посочуваме подетално овде, ќе учествувате за да освоите многу бесплатни дијаманти на сосема безбеден начин во нашето бесплатно извлекување дијаманти за бесплатен оган

Кодови за дијаманти Free Fire 2020 година

Се разбира, имаме и бесконечност од шифри за да добиете БЕСПЛАТНИ дијаманти во Free Fire тие работат 100%, само треба да одите сами да го проверите, без оглед на денот, секој месец ги ажурираме кодовите!