Прегледување на категоријата

Карактерите

Карактерите

Капела Free Fire

Капела е една од најпознатите поп-пејачки во Free FireНа Таа се вклучува во играта за да го донесе својот глас и ...

Jota Free Fire

Otaота е еминенција меѓу луѓето кои практикуваат паркур и професија со двоен ризик. Се покажа дека е ...

Алваро Free Fire

Алваро е експерт за експлозиви, кој уште од детството бил фасциниран од огномет. Од неговите денови ...

Стифи Free Fire

Стефи, или „Спреј“, како што е попозната, е графити уметник која ги покажа своите уметнички вештини од многу рана возраст.…

Шани Free Fire

Сè за Шани од Free FireШани е талентиран инженер кој ужива да поправа и да си игра со ѓубре ...

Алок Free Fire

Алок е познат диџеј, подготвен да ја испорача својата музика на бојното поле за да го подигне моралот на секој што ...

Џозеф Free Fire

Јосиф е научник со воена обука специјализирана за технологии за покривање. Познато е и ...

A124 Free Fire

А124 од Free Fire тоа е робот направен со најдобра технологија. Тоа е толку напредно што е способно да изрази ...

Ева Free Fire

Ева е од Free Fire или Ева? Порано се викаше Ева, но во моментов е Ева. Тоа е почетниот лик ...
es Spanish
X