Политика на приватност

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

Ако сте тука, тоа е затоа што сакате да знаете повеќе за обврските и правата што одговараат на вас како корисник на оваа веб-страница https://codigosfreefire.gratis/ и тоа е многу добро. Наша должност е да ве информираме вас и твоето за да бидете соодветно информирани.

Во оваа Политика за приватност ќе ве информираме со целосна транспарентност за целта на оваа веб-страница и за сè што влијае на податоците што ни ги давате, како и за обврските и правата што ви одговараат.

За почеток, треба да знаете дека оваа веб-страница е во согласност со тековните регулативи во врска со заштитата на податоците, што влијае на личните податоци што ни ги давате со вашата експресна согласност и колачињата што ги користиме за оваа веб-страница да функционира правилно и може да ја развие својата активност.

Поточно, оваа веб-страница е во согласност со следниве регулативи:

El RGPD (Регулатива (ЕУ) 2016/679 на Европскиот парламент и на Советот од 27 април 2016 година за заштита на физички лица) што е новата регулатива на Европската унија што обединува регулатива за обработка на лични податоци во различните земји на ЕУ.

La ЛОПД (Органски закон 15/1999, од 13 декември, за заштита на личните податоци y Кралска уредба 1720/2007, од 21 декември, Регулативата за развој на ЛОПД) со кој се уредува третманот на личните податоци и обврските што одговорните треба да ги преземат за веб-страница или блог при управување со овие информации.

La LSSI (Закон 34/2002, од 11 јули, за Услуги на информатичко општество и електронска трговија) што ги регулира економските трансакции со електронски средства, како што е случај со овој блог.

ПОДАТОЦИ за идентификација

Одговорно лице и сопственик на оваа веб-страница е Игра Какао

  • Име: Игра Какао
  • Активност на веб-страницата: дистрибуција на содржини поврзани со FREE FIRE, примерок за рекламирање и препорака на придружни производи.
  • електронска пошта: [заштитена по е-пошта]

Податоците што ни ги доставувате со ваша согласност и во согласност со употребата утврдена во оваа Политика за приватност, ќе бидат вметнати во автоматизирана датотека уредно регистрирана во Шпанската агенција за заштита на податоци, во која лицето одговорно за наведената датотека е: PlayCacao. Ова значи дека вашите податоци се безбедни, според она што го утврдува законот.

Личните податоци што ни ги давате, секогаш со ваша експлицитна согласност, ќе бидат зачувани и обработени за целите дадени и опишани подолу во оваа Политика за приватност, сè додека не побарате од нас да ги избришеме..

Ве информираме дека оваа Политика на приватност може да се измени во кое било време, со цел да се прилагоди на законските измени или промените во нашите активности, при што оној објавен во секое време на веб е во сила. Ваквата модификација ќе биде известена за вас пред нејзината примена.

УСЛОВИ НА УПОТРЕБА

Треба да знаете, за ваш душевен мир, дека секогаш ќе ве прашаме за вашата експресна согласност да ги соберете вашите податоци за соодветната намена наведена во секој случај, што подразбира дека, доколку ја дадете таа согласност, ја прочитавте и прифативте оваа Политика за приватност.

Во моментот кога ќе пристапите и користите оваа веб-страница, ја преземате вашата состојба на корисникот со соодветните права и обврски.

Ако имате над 13 години, можете да се регистрирате како корисник на оваа веб-страница без претходна согласност од вашите родители или старатели.

Ако сте на возраст под 13 години, потребна ви е согласност од вашите родители или старатели за обработка на вашите лични податоци.

РЕГИСТРАЦИЈА И ЦЕЛ НА ВАШИТЕ ПОДАТОЦИ

Во зависност од формата или делот што ќе пристапите, ние исклучиво ќе ги побараме потребните податоци за целите опишани подолу. Во секое време, мора да дадете изразување согласност, кога ќе побараме лични информации за следниве цели:

  • Специфичните цели што се особено наведени на секоја од страниците или секциите каде што се појавува формуларот за регистрација или електронскиот контакт.
  • Во принцип, за да ги задоволите вашите барања, коментари, прашања или кој било вид на барање што го правите како корисник преку кој било од формуларите за контакт што ви ги ставаме на располагање
  • Да ве информираме за прашања, барања, активности, производи, вести и / или услуги; преку е-пошта, факс, Whatsapp, Skype, обезбедени телефони, смс и смс.
  • Да ви испратиме комерцијални или рекламни комуникации преку какви било други електронски или физички средства што овозможуваат комуникација.

Овие комуникации секогаш ќе бидат поврзани со нашите производи, услуги, вести или промоции, како и со оние производи или услуги што можеби ќе ги интересираме за вас и кои можат да бидат понудени од соработници, компании или „партнери“ со кои имаме договори за промотивна или комерцијална соработка.

Доколку е така, гарантираме дека овие трети страни нема да имаат пристап до вашите лични податоци, со исклучоците што се прикажани подолу, во секој случај овие комуникации се остваруваат од PLAYCACAO, како сопственик на веб-страницата.

Оваа веб-страница прикажува производи со придружба на трети страни. Поточно од АМАЗОН.

Ова значи дека кога ќе кликнете на „Купи сега“ или слично, ќе бидете пренасочени на страницата каде што се нудат производите. 

Во овој случај, треба да знаете дека ние обезбедуваме и олеснуваме само врски до страниците и / или платформите на овие трети страни каде што може да се купат производите што ги прикажуваме, со цел да го олесниме пребарувањето и лесно да ги набавите.

Овие поврзани страни и трети страни не се разгледани или предмет на контроли или препораки од нас, така што во никој случај ПЛЕЈКАКАО ќе биде одговорен за содржината на овие веб-страници, за одговорностите што произлегуваат од нивната употреба во сите области или за мерките донесени во врска со приватноста на корисникот, третманот на нивните лични податоци или други што може да се утврдат.

Од сите овие причини, препорачуваме да ги прочитате внимателно и однапред сите услови за употреба, услови за купување, полиси за приватност, правни известувања и / или слични на овие поврзани страници пред да започнете со купување на овие производи или користење на веб-страниците. .

АКУКАРИЈА и вистинитост на ПОДАТОЦИ

Како корисник, вие сте единствено одговорни за точноста и модификацијата на податоците што ги испраќате ПЛЕЈКАКАО, ослободувајќи нè од каква било одговорност во овој поглед.

Со други зборови, ваша одговорност е да ги гарантирате и одговорите во секој случај на точноста, валидноста и автентичноста на обезбедените лични податоци и вие се обврзувате правилно да ги ажурирате.

Во согласност со она што е изразено во оваа Политика за приватност, вие се согласувате да дадете целосни и точни информации во образецот за контакт или претплата.

ПОДНЕСУВАЕ НА ПОДНЕСУВАЕ И ПРАВО НА ПОДНЕСУВАЕ

Како сопственик на податоците што ни ги доставивте, можете да ги остварите вашите права за пристап, исправање, откажување и спротивставување во кое било време, со испраќање на е-пошта до [заштитена по е-пошта] и приложување фотокопија од вашиот личен документ како валиден доказ.

Исто така, може да се откажете во секое време да престанете да го примате нашиот билтен или која било друга комерцијална комуникација, директно од истата е-пошта што сте ја добиле или со испраќање на е-пошта до [заштитена по е-пошта]

ПРИСТАП ДО ПОДАТОЦИТЕ СО СМЕТКОВОТ СО ПРИРОДНИ ПАРТИ

Со цел да обезбедиме услуги строго потребни за работење и развој на активностите на оваа веб-страница, ве известуваме дека споделуваме податоци со следниве даватели на услуги под нивните соодветни услови за приватност.

Може да бидете сигурни дека овие трети страни нема да можат да ги користат наведените информации за која било друга цел што не е конкретно регулирана во нашите односи со нив врз основа на важечките регулативи за заштита на личните податоци.

Оваа веб-страница е хостирана на https://sered.net/, со трговска марка Sered професионален хостинг, кој обезбедува услуги за хостирање за да можете да пристапите и да се движите низ нашата страница. Политиката за приватност и другите правни аспекти на оваа компанија можете да ги проверите на следниот линк: https://sered.net/politica-de-privacidad.

Нашата веб-страница користи сервери за рекламирање со цел да обезбеди комерцијална содржина што ја гледате на нашите страници. Овие сервери за рекламирање користат колачиња што ви овозможуваат да ја прилагодите рекламната содржина на демографските профили на корисниците:

Google Analytics:

Google Analytics е услуга за веб-аналитика обезбедена од Google, Inc., компанија во Делавер, чија главна канцеларија е во 1600 амфитеатар Парквеј, планински преглед (Калифорнија), Калифорнија 94043, САД („Гугл“).

Google Analytics користи „колачиња“, кои се текстуални датотеки лоцирани на вашиот компјутер, за да help помогне на веб-страницата да анализира како корисниците ја користат веб-страницата.

Информациите генерирани од колачето за вашата употреба на веб-страницата (вклучувајќи ја и вашата IP адреса) ќе бидат директно пренесени и архивирани од Google. Гугл ќе ги користи овие информации од наше име со цел да ја следи вашата употреба на веб-страницата, да составува извештаи за активност на веб-страницата и да дава други услуги поврзани со активност на веб-страницата и употреба на Интернет.

Гугл може да ги пренесе споменатите информации на трети страни кога тоа се бара со закон, или кога споменатите трети страни ги обработуваат информациите во име на Google. Google нема да ја поврзе вашата IP адреса со други податоци што ги има.

Како корисник и во остварувањето на вашите права, можете да го одбиете третманот на податоците или информациите со тоа што ќе одбиете употреба на колачиња со избирање на соодветни поставки на вашиот прелистувач, сепак, треба да знаете дека ако тоа го направи, можеби нема да можете да ги користите целосна функционалност на оваа веб-страница.

Со користење на оваа веб-страница, според информациите дадени во оваа Политика за приватност, вие ја прифаќате обработката на податоците од Google на начин и за наведените цели. 

За повеќе информации, можете да ја проверите политиката за приватност на Google en https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google AdSense:

Гугл, како поврзан провајдер, користи колачиња за сервирање реклами на оваа веб-страница. Може да ја оневозможите употребата на колачето DART преку рекламата на Google и да пристапите до политиката за приватност на мрежната содржина: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Гугл користи партнерски рекламни компании за да им служи на реклами кога ќе ја посетите нашата веб-страница. Овие компании можат да ги користат информациите што ги добиваат од вашите посети на оваа и на други веб-страници (не вклучувајќи го вашето име, адреса, адреса на е-пошта или телефонски број) за да ви служат со реклами за производи и услуги од интерес за вас.  

Со користење на оваа веб-страница, вие се согласувате за обработка на податоците од страна на Google на начин и за наведените цели.

Ако сакате да дознаете повеќе за употребата на колачиња и практики за собирање информации и процедури за прифаќање или одбивање, видете ја нашата ПОЛИТИКА ЗА КОКОВИ.

Мерки за безбедност

Како сопственик на веб-страницата, ПЛЕЈКАКАО ги усвои сите технички и организациски мерки неопходни за да се гарантира безбедност и интегритет на личните податоци што ги обработува, како и да го спречи нејзиното губење, промена и / или пристап од страна на неовластени трети страни. 

Ве потсетуваме дека, за повеќе информации, можете да се консултирате со нашите правен информации y Политика за колачиња.

es Spanish
X