Скокни до содржината

правен информации

Правно известување

Оваа правна изјава има за цел да ве информира за вашите права и обврски како корисник на оваа веб-страница. Овде ќе ги најдете сите информации што ви се потребни за оваа веб-страница, нејзината активност, личните податоци што ги собира и неговата цел, како и правилата за употреба со кои се уредува употребата на оваа веб-страница.

Во моментот кога ќе пристапите на оваа веб-страница https://codigosfreefire.gratis/, Вие ја преземате состојбата на корисникот, така што содржината на ова Правно известување директно влијае врз вас. Затоа, важно е да го прочитате за да ги растерате сите сомнежи што може да ги имате и да имате разбирање за условите што ги прифаќате.  

За почеток, треба да знаете дека оваа веб-страница е во согласност со тековните регулативи за заштита на податоците, со цел да ви обезбеди гаранции, безбедност и транспарентност кои, како корисник, ви одговараат при користење на оваа веб-страница.

El RGPD (Регулатива (ЕУ) 2016/679 на Европскиот парламент и на Советот од 27 април 2016 година за заштита на физички лица) што е новата регулатива на Европската унија што обединува регулатива за обработка на лични податоци во различните земји на ЕУ.

La ЛОПД (Органски закон 15/1999, од 13 декември, за заштита на личните податоци y Кралска уредба 1720/2007, од 21 декември, Регулативата за развој на ЛОПД) со кој се уредува третманот на личните податоци и обврските што одговорните треба да ги преземат за веб-страница или блог при управување со овие информации.

La LSSI (Закон 34/2002, од 11 јули, за Услуги на информатичко општество и електронска трговија) што ги регулира економските трансакции со електронски средства, како што е случај со овој блог.

ПОДАТОЦИ за идентификација

Одговорно лице и сопственик на оваа веб-страница е https://codigosfreefire.gratis/

  • Име:  https://codigosfreefire.gratis/
  • Активност на веб-страницата: дистрибуција на содржина поврзана со видео игри, рекламни дисплеи и препорака на придружни производи.
  • електронска пошта: [заштитена по е-пошта]

Податоците што ни ги давате со ваша согласност и според употребата утврдена во нашата Политика за приватност, ќе бидат вметнати во автоматска датотека што е уредно регистрирана во Шпанската агенција за заштита на податоци, во која одговорното лице за споменатата датотека е:  http://gemasclashroyale.com/  Ова значи дека вашите податоци се безбедни, според она што е утврдено со закон.

Правила за пристап до веб-страницата

Како корисник на нашата веб-страница, имате и голем број на обврски:

Вие нема да можете да ја користите оваа веб-страница за да спроведувате активности спротивно на законите, моралот, јавниот ред и, воопшто, да користите во согласност со условите утврдени во ова Правно известување.

Вие нема да можете да спроведувате активности за рекламирање или комерцијална експлоатација со испраќање пораки кои користат лажен идентитет.

Вие ќе бидете единствено одговорни за точноста и точноста на содржината што ја внесувате на оваа веб-страница и личните податоци што ни ги давате за целите утврдени во нашата Политика за приватност.

Вие исто така ќе бидете единствени одговорни за извршување на каков било вид незаконско, штетно, штетно и / или штетно дејство на страници на трети страни на кои можеме да ве упатиме од оваа веб-страница за развој на нашата активност.

Како одговорна за веб-страницата,  https://codigosfreefire.gratis/ Можете да ја прекинете услугата на страницата што ја користи корисникот и веднаш да ја решите врската ако открие употреба на веб-страница или која било услуга понудена во неа што може да се смета за спротивна на она што е изразено овде. Правно предупредување.

Интелектуална и индустриска сопственост

Целокупноста на оваа веб-страница (текст, слики, трговски марки, графики, логоа, копчиња, софтверски датотеки, комбинации на бои, како и структурата, селекцијата, уредувањето и презентирањето на нејзината содржина) е заштитена со тековните закони за сопственост. Интелектуална и индустриска, нејзината репродукција, дистрибуција, јавна комуникација и трансформација е забранета, освен за лична и приватна употреба.

Како сопственик на оваа веб-страница, https://codigosfreefire.gratis/  не гарантира дека содржината е точна или без грешки или дека слободната употреба на истата од корисниците не ги повредува правата на трети страни. Добрата или лошата употреба на оваа страница и нејзините содржини е одговорност на корисникот.

Исто така, забрането е целосна или делумна репродукција, препраќање, копирање, пренесување или редифузија на информациите содржани на страницата, која и да е нејзината цел и средствата што се користат за неа, без претходно овластување од http://gemasclashroyale.com/

Оваа веб-страница вклучува врски или линкови до страници од трети страни. Страниците што припаѓаат на овие трети страни не се разгледани или подлежат на контроли од нас, така https://codigosfreefire.gratis/ не може да биде одговорен за содржината на овие веб-страници, ниту за мерките донесени во врска со нивната приватност или третманот на нивните лични податоци или други што може да се извлечат.

Затоа, препорачуваме внимателно да ги прочитате условите за користење, политиката за приватност, правните известувања и / или слично на овие страници.

ЛИНКИ ЗА РАБОТЕ AMЕ НА АМАЗОН

Оваа веб-страница, според нејзината цел, користи врски со Амазон.

Ова значи дека ќе најдете линкови до производи од Амазон до кои можете директно да пристапите од нашата веб-страница, но, доколку е соодветно, купувањето ќе се изврши на Амазон, под свои услови во тоа време.

ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ОДГОВОРНОСТА

Во остварувањето на вашето право како сопственик на оваа веб-страница, ве информираме https://codigosfreefire.gratis/ во никој случај не е одговорен за следново:

Квалитетот на услугата, брзината на пристапот, правилното работење, достапноста или континуитетот на работа на страницата.

Постоење вируси, малициозен софтвер, малициозни или штетни програми во содржината.

Незаконската, несовесна, измамничка употреба или спротивна на ова Правно известување.

Недостаток на законитост, квалитет, сигурност, комунални услуги и достапност на услугите обезбедени од трети страни и достапни за корисниците на оваа веб-страница.

Од штетите што може да произлезат од нелегалното или неправилното користење на овој блог.

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ И ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ

Оваа веб-страница е во согласност со тековните прописи за заштита на податоците, што подразбира дека, како корисник, мора да дадете изразена согласност пред да ни дадете лични податоци преку различните форми достапни во деловите на нашата страница.

За ова, заради транспарентност и остварување на вашето право, наша должност е да ве информираме за личните податоци што ги собираме, чуваме и обработуваме и за какви цели, имајќи во секое време можност за слободно одземање на вашата согласност.

Сите овие информации можат да се најдат во нашата ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ.

ПОЛИТИКА ЗА КУКАРИ

Бидејќи ве информираме веднаш штом ќе пристапите на нашата веб-страница, оваа страница користи свои колачиња од трети страни со цел да ви овозможи најдобро корисничко искуство и развој на нашата активност.

Во секое време, ќе имате можност да го конфигурирате вашиот прелистувач да одбие употреба на овие колачиња, што, во секој случај, ќе влијае на вашето корисничко искуство.

За да пристапите до целосните информации за употребата на колачиња на оваа веб-страница, неговата цел и неговото одбивање, можете да се консултирате со нашата ПОЛИТИКА ЗА КУКАРИ.

ПРИМЕНА ЛЕГИСЛАЦИЈА И НАДВОРЕШНА ЈУРИЗИЦИЈА

Оваа правна изјава е предмет на сегашното законодавство во Шпанија.

Доколку е потребно, пред кој било вид на правни контроверзии, https://codigosfreefire.gratis/ а корисникот, изрично се одрекувајќи од која било друга надлежност, ќе достави до Судовите и Трибуналите на живеалиштето на Корисникот за какви било контроверзии што можат да се појават.

Во случај корисникот да е со седиште вон Шпанија, https://codigosfreefire.gratis/ и корисникот ќе достави, експлицитно откажувајќи од која било друга надлежност, до судовите Кадиз (Шпанија).

Ако имате какви било прашања во врска со ова правно известување, можете да ни испратите е-пошта до [заштитена по е-пошта].