(Ši svetainė yra „Fandom“, ji nėra OFICIALI FREE FIRE GARENA)

Privatumo politika

Politica Privatumo politika informacijos

Jei esate čia, tai yra todėl, kad norite sužinoti daugiau apie įsipareigojimus ir teises, kurie atitinka jus, kaip Å¡ios svetainės vartotoją https://codigosfreefire.gratis/ ir tai yra labai gerai. MÅ«sų pareiga yra informuoti jus ir jus tinkamai informuoti.

Šioje privatumo politikoje mes visiškai skaidriai informuosime apie šios svetainės paskirtį ir viską, kas turi įtakos jūsų pateiktiems duomenims, taip pat apie jus atitinkančias pareigas ir teises.

Norėdami pradėti, turėtumėte žinoti, kad ši svetainė prisitaiko prie dabartinių duomenų apsaugos taisyklių, turinčių įtakos asmens duomenims, kuriuos pateikiate mums su jūsų aiškiu sutikimu, ir slapukams, kuriuos naudojame, kad ši svetainė tinkamai veiktų ir Aš galiu plėtoti tavo veiklą.

Tiksliau, ši svetainė atitinka šių taisyklių laikymąsi:

El RGPD (Balandžio mėn. Europos Parlamento ir 2016 tarybos reglamentas (ES) 679 / 27 dėl fizinių asmenų apsaugos), kuris yra naujasis Europos Sąjungos reglamentas, vienijantis asmens duomenų tvarkymo reglamentavimą skirtingose ​​ES Å¡alyse.

La LOPD (NatÅ«ralus asmens duomenų apsaugos įstatymas 15 / 1999, gruodžio mėn. 13 y Karaliaus dekretas 1720 / 2007, gruodžio 21, LOPD plėtros reglamentas), reglamentuojančiu asmens duomenų tvarkymą ir įsipareigojimus, kuriuos turime prisiimti tiems, kurie atsakingi už svetainę ar tinklaraÅ¡tį, tvarkydami Å¡ią informaciją.

La LSSI (Liepos 34 įstatymas 2002 / 11 dėl informacinės visuomenės ir elektroninės komercijos paslaugų), kuris ekonomines operacijas reguliuoja elektroninėmis priemonėmis, kaip tai daroma Å¡iame tinklaraÅ¡tyje.

IDENTIFIKAVIMO DUOMENYS

Atsakingas ir Å¡ios svetainės savininkas yra â€žPlayCacao“

  • Vardas: â€žPlayCacao“
  • Svetainės veikla: turinio, susijusio su FREE FIRE, reklamos pavyzdys ir dukterinių produktų rekomendacijos.
  • elektroninis paÅ¡tas: [apsaugotas el. paÅ¡tu]

Duomenys, kuriuos pateikiate mums sutikus ir laikydamiesi šioje privatumo politikoje nustatyto naudojimo, bus įtraukti į automatinę bylą, tinkamai įregistruotą Ispanijos duomenų apsaugos agentūroje, kurioje už minėtą failą atsakingas asmuo yra „PlayCacao“. Tai reiškia, kad jūsų duomenys yra saugūs, atsižvelgiant į tai, ką nustato įstatymai.

Asmens duomenys, kuriuos jūs pateikiate mums visada gavę aiškų sutikimą, bus saugomi ir tvarkomi tikslais, kurie yra nurodyti ir aprašyti toliau šioje privatumo politikoje, iki to momento, kai paprašysite mūsų juos ištrinti..

Informuojame, kad ši privatumo politika gali būti bet kada pakeista, kad ji būtų pritaikyta prie naujų teisės aktų ar mūsų veiklos pokyčių, ty tai, kas bet kada skelbiama internete. Apie tokius pakeitimus bus pranešta prieš pradedant juos taikyti.

NAUDOJIMO SĄLYGOS

Norėdami ramiai žinoti, turėtumėte žinoti, kad visada prašysime jūsų aiškaus sutikimo rinkti jūsų duomenis atitinkamu kiekvienu atveju nurodytu tikslu, o tai reiškia, kad suteikdami tokį sutikimą jūs perskaitėte ir priėmėte šią privatumo politiką..

Tuo metu, kai jūs prisijungiate ir naudojatės šia svetaine, jūs prisiimate savo vartotojo statusą ir atitinkamas teises bei pareigas.

Jei esate vyresnis nei 13 metų, šioje svetainėje galite užsiregistruoti kaip vartotojas be išankstinio tėvų ar globėjų sutikimo.

Jei esate jaunesnis nei 13 metų, jums tvarkyti jūsų asmens duomenis reikės tėvų ar globėjų sutikimo.

JŪSŲ DUOMENŲ REGISTRACIJA IR TIKSLAS

Priklausomai nuo formos ar skyriaus, prie kurio pateksite, išimtinai paprašysime reikalingų duomenų žemiau aprašytiems tikslams. Kai prašome asmeninės informacijos šiais tikslais, visada turite duoti aiškų sutikimą:

  • KonkretÅ«s tikslai, kurie ypač nurodomi kiekviename puslapyje ar skyriuje, kur rodoma registracijos forma ar elektroninis kontaktas.
  • Apskritai, norint patenkinti jÅ«sų užklausas, komentarus, užklausas ar bet kokio tipo užklausas, kurias pateikiate kaip vartotojas, naudodamiesi bet kuria kontaktine forma, kurią mes pateikėme jums
  • Informuoti jus apie užklausas, praÅ¡ymus, veiklą, produktus, naujienas ir (arba) paslaugas; elektroniniu paÅ¡tu, faksu, „Whatsapp“, „Skype“, telefonu, SMS, MMS.
  • Norėdami iÅ¡siųsti jums komercinius ar reklaminius praneÅ¡imus per bet kurias kitas elektronines ar fizines priemones, kurios leidžia bendrauti.

Šie pranešimai visada bus susiję su mūsų produktais, paslaugomis, naujienomis ar reklamomis, taip pat su tais produktais ar paslaugomis, kurie, mūsų manymu, gali dominti jūsų interesus ir kuriuos gali pasiūlyti bendradarbiai, įmonės ar „partneriai“, su kuriais turime reklaminio ar komercinio bendradarbiavimo sutartis.

Jei taip, mes garantuojame, kad Å¡ios trečiosios Å¡alys niekada neturės prieigos prie jÅ«sų asmens duomenų, iÅ¡skyrus toliau pateiktas iÅ¡imtis, bet kokiu atveju tai yra â€žPLAYCACAO“, kaip svetainės savininkas.

Å ioje svetainėje rodomi trečiųjų Å¡alių filialai. Tiksliau iÅ¡ AMAZON ".

Tai reiÅ¡kia, kad spustelėjus „Pirkti dabar“ ar panaÅ¡iai, bÅ«site nukreipti į puslapį, kuriame siÅ«lomi produktai. 

Tokiu atveju turėtumėte žinoti, kad mes teikiame ir palengviname nuorodas į šių trečiųjų šalių puslapius ir (arba) platformas, kur galima įsigyti mūsų rodomus produktus, kad palengvintume jų paiešką ir lengvą jų įsigijimą.

Å ie susieti ir priklausantys trečiosioms Å¡alims puslapiai nebuvo peržiÅ«rėti ar yra kontroliuojami, ar mÅ«sų rekomendacijos nėra, taigi, jokiu bÅ«du PLAYCACAO bus atsakingi už Å¡ių svetainių turinį, už atsakomybę, kylančią dėl jų naudojimo visose srityse, taip pat už priemones, priimtas dėl vartotojo privatumo, jo asmens duomenų tvarkymo ar kitų, kurie gali bÅ«ti nustatyti.

Todėl mes rekomenduojame atidžiai ir iš anksto perskaityti visas šių susietų svetainių naudojimo sąlygas, pirkimo sąlygas, privatumo politiką, teisinius pranešimus ir (arba) panašias prieš įsigyjant šiuos produktus ar naudojantis interneto svetainėmis .

DUOMENŲ TIKSLUMAS IR TEISĖ

JÅ«s, kaip vartotojas, esate atsakingi tik už jÅ«sų siunčiamų duomenų teisingumą ir pakeitimus PLAYCACAO, atleidžiant mus nuo bet kokios atsakomybės Å¡iuo klausimu.

Tai yra, jūs esate atsakingi už bet kokių pateiktų asmens duomenų tikslumo, pagrįstumo ir tikrumo garantavimą ir atsakymą už juos, o jūs sutinkate, kad jie būtų tinkamai atnaujinami.

Pagal tai, kas išdėstyta šioje privatumo politikoje, sutinkate pateikti išsamią ir teisingą informaciją kontaktinėje ar prenumeratos formoje.

MAŽA PIRKIMO IR ATKŪRIMO TEISĖ

Kaip jÅ«sų pateiktos informacijos savininkas, bet kuriuo metu galite naudotis savo teisėmis susipažinti su duomenimis, juos iÅ¡taisyti, atÅ¡aukti ir prieÅ¡tarauti siųsdami mums el. LaiÅ¡ką [apsaugotas el. paÅ¡tu] ir pridėkite asmens tapatybės dokumento kopiją kaip pagrįstą įrodymą.

Be to, bet kuriuo metu galite atsisakyti prenumeratos, kad nebegalėtumėte gauti mÅ«sų informacinio biuletenio ar bet kokio kito komercinio praneÅ¡imo, tiesiogiai iÅ¡ to paties gauto el. LaiÅ¡ko arba siųsdami el. LaiÅ¡ką [apsaugotas el. paÅ¡tu]

TREČIŲJŲ ŠALIŲ SĄSKAITA PRIEIGA DUOMENYS

Norėdami teikti paslaugas, būtinas šios svetainės veikimui ir plėtrai, mes informuojame jus, kad mes dalijamės duomenimis su šiais paslaugų teikėjais pagal jų atitinkamas privatumo sąlygas.

Galite būti tikri, kad šios trečiosios šalys negalės naudoti šios informacijos jokiems kitiems tikslams, kurie nėra specialiai reglamentuojami mūsų santykiuose su jomis pagal galiojančius asmens duomenų apsaugos reglamentus.

Å i svetainė yra priglobta https://sered.net/, su prekės ženklu Sered Professional priegloba, kuri teikia prieglobos paslaugas, kad galėtumėte pasiekti ir narÅ¡yti mÅ«sų svetainę. Su Å¡ios įmonės privatumo politika ir kitais teisiniais aspektais galite susipažinti Å¡ioje nuorodoje: https://sered.net/politica-de-privacidad.

Mūsų svetainė naudoja reklamos serverius, kad palengvintų komercinį turinį, kurį matote mūsų puslapiuose. Šie reklamos serveriai naudoja slapukus, kurie leidžia pritaikyti reklamos turinį prie demografinių vartotojų profilių:

Google Analytics:

„Google Analytics“ yra žiniatinklio analizės paslauga, kurią teikia „Google, Inc.“, Delavero įmonė, kurios pagrindinė buveinė yra 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Kalifornija), CA 94043, Jungtinės Valstijos („Google“).

„Google Analytics“ naudoja „slapukus“, kurie yra tekstiniai failai, esantys jūsų kompiuteryje, kad padėtų svetainei analizuoti, kaip vartotojai naudojasi svetaine.

Slapuko sukurta informacija apie jūsų naudojimąsi svetaine (įskaitant jūsų IP adresą) bus tiesiogiai perduodama ir archyvuojama „Google“. „Google“ šią informaciją naudos mūsų vardu siekdama sekti, kaip ji naudojasi svetaine, rengdama svetainės veiklos ataskaitas ir teikdama kitas paslaugas, susijusias su svetainės veikla ir interneto naudojimu.

„Google“ gali perduoti tokią informaciją trečiosioms šalims, kai to reikalauja įstatymai arba kai tos trečiosios šalys apdoroja informaciją „Google“ vardu. „Google“ nesies jūsų IP adreso su jokiais kitais jūsų turimais duomenimis.

Kaip vartotojas ir naudodamasis savo teisėmis, jūs galite atsisakyti duomenų ar informacijos tvarkymo atmesdami slapukų naudojimą pasirinkdami tinkamą naršyklės konfigūraciją, tačiau turėtumėte žinoti, kad jei tai padarysite, galbūt negalėsite naudotis visas šios svetainės funkcionalumas.

Naudodamiesi Å¡ia svetaine, remdamiesi Å¡ioje privatumo politikoje pateikta informacija, jÅ«s sutinkate, kad „Google“ tvarkytų duomenis nurodytu bÅ«du ir tikslais. 

Norėdami gauti daugiau informacijos, galite sužinoti „Google“ privatumo politiką en https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

„Google Adsense“:

„Google“, kaip asocijuotas tiekėjas, naudoja slapukus skelbimams Å¡ioje svetainėje skelbti. Galite neleisti naudoti DART slapuko naudodami „Google“ skelbimą ir naudodamiesi turinio tinklo privatumo politika: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

„Google“ naudoja asocijuotas reklamos įmones skelbdama skelbimus, kai jÅ«s lankotės mÅ«sų svetainėje. Å ios įmonės gali naudoti informaciją, kurią jie gauna apsilankę Å¡ioje ir kitose svetainėse (neįtraukdami jÅ«sų vardo, adreso, el. PaÅ¡to adreso ar telefono numerio), kad pasiÅ«lytų jums skelbimų apie jus dominančius produktus ir paslaugas.  

Naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate, kad „Google“ tvarkytų duomenis nurodytu būdu ir tikslais.

Jei norite sužinoti daugiau apie slapukų naudojimą ir informacijos rinkimo praktiką bei priėmimo ar atmetimo procedūras, žiūrėkite mūsų MAISTINIŲ POLITIKĄ.

SAUGUMO PRIEMONĖS

Kaip žiniatinklio savininkas, PLAYCACAO Ä—mėsi visų bÅ«tinų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintų tvarkomų asmens duomenų saugumą ir vientisumą, taip pat užkirstų kelią jų praradimui, pakeitimui ir (arba) paÅ¡alinių trečiųjų Å¡alių prieigai prie jų. 

Primename, kad norėdami gauti daugiau informacijos, galite apsilankyti mÅ«sų puslapiuose Teisinis praneÅ¡imas y Slapukų politika

es Spanish▼
X