Kodet falas të zjarrit


Këto janë Kodet Falas të Zjarrit të 12 Prillit 2021
mbaj mend Shtypni butonin e Kuq për të parë kodet aktive nga zjarri i lirë.

. Lista falas e kodeve të zjarrit

Përditësuar së Fundmi SOT - PRILL 2021

🚀 KODET E RE 🚀🕑 KODET E VJETRA 🕑
FFIC 65E2 69TQFFIC 33NT EUKA
FFBA TJSL DCCSFFIC YZJZ M4BZ
XFHG 6E93 SADYFFIC 34N6 LLLL
FFBB CVQZ 4MWAFFIC RF85 4MZT
FFIC WFKZ GQ6ZFFIC ZTBC UR4M
FFIC 9PG5 J5YZSA4G 6OM7 85KM
QNAE 4FM8 X5Q2TPFU 7QHX G1EC

Ku shpengohen kodet falas të zjarrit?

Në këtë video ata shpjegojnë se si të blihen në mënyrë korrekte kodet për Free Fire dhe kështu të marrin shpërblimin tuaj.

Si të vendosni kode në Free Fire

Video në lidhje me Kodet Falas të Zjarrit

Shëlboni Kodet Falas të Zjarrit në këtë faqe në internet: shpërblim.ff.garena.com, ju gjithashtu mund të krijoni Emrat për Zjarr të Lirë këtu.


RINI KODET!

mbaj mend SHARE këtë uebfaqe me miqtë tuaj nëse dëshironi të shfaqen Kodet e Reja të vlefshme, të cilat ende nuk janë përdorur.


Shpresoj t'i shijoni, mos harroni të vizitoni çdo ditë në internet për të parë më shumë Kode Falas të Zjarrit

A DONI MORE SHUM K KODIGOS NGA GARENA ZJARRI FALAS?

Unë do të lë më shumë lloje të kodeve, të renditura sipas viteve, muajit, shpërblimit, rajonit dhe më shumë. Klikoni në atë që ju intereson më shumë. Mund të gjeni gjithashtu kode nëse vazhdoni të shkoni poshtë faqes.

Kodet e ngjarjes OPERACIONI CHRONO të Cristiano Ronaldos për zjarr falas

 • VMGP MLG2 YHKCP
 • VMGP MLG2 YH9T6
 • NJNY JPN9 7BGFX
 • 43K9 3YKR NB8HG
 • E2KE 2NKR 9BMA9

Këto lloje të çelësave mund t’i gjeni më poshtë.

 • Kodet falas të zjarrit të renditura sipas rajoneve
  • Free zjarri Rajoni Shtetet e Bashkuara - kodet e SHBA
  • Kodet falas të zjarrit për SPANJ
  • Kodet e Kolumbisë me zjarr të lirë
  • Kodet falas të zjarrit për Meksikën
  • Kodet falas të Argjentinës
  • Kodet EUROPA falas të Zjarrit
 • Kodet Falas të Zjarrit Renditur sipas Dhuratës ose Shpërblimit.
  • Kodet pa diamante të zjarrit
  • Kodet e Veshjeve Falas Zjarrit
 • Kodet falas të zjarrit të renditura sipas vitit
  • Kodet falas të zjarrit 2019
  • Kodet falas të zjarrit 2020
  • Kodet falas të zjarrit 2021
 • Kodet falas të zjarrit të renditura sipas muajve 2020
  • Kodet Falas të Zjarrit 2020 Gusht
  • Kodet falas të zjarrit 2020 shtator
  • Kodet falas të zjarrit 2020 tetor
  • Kodet falas të zjarrit 2020 nëntor
  • Kodet falas të zjarrit 2020 dhjetor
 • Kodet falas të zjarrit të renditura sipas muajve 2020
  • Kodet janar 2021
  • kodi garena shkurt 2021
  • kodet falas të zjarrit garena mars 2021

Ka gjithashtu kodet e vjetra por është e mundur që disa prej tyre të funksionojnë. Këtu është një listë e të gjitha ato që kemi arritur:

Kodet falas të zjarrit

Fatkeqësisht nëse nuk paraqitet në pjesën më të lartë, Shpërblime Garena duhej të kishte hequr ndonjë kod të ri për sot, të kthehemi nesër në këtë faqe interneti, ne e azhurnojmë atë çdo ditë.

Ju kujtoj se vetëm më pak se 7 ditë më parë shtova 1 kod të ri në seksionet më poshtë.

KODI SHTATOR 2020

 • 53ER JG8B R9BD 13 shtator
 • CNVYG9WR69S2
 • AXNLU2SCZZJ2
 • ff49 mlik esgv

KODI GUSHT 2020

 • SSP8 XKKM T3YC - 31 gusht

KODI GARENA I KULET 2020

 • BLEJ DVDU AL7W  27 KORRIK! <- KODI I RI për Zjarr Falas!
 • BLEJ XB25 NX5D  27 KORRIK! <- KODI I RI për fri flayer
 • CMC8 A4NY CZ3Y 5 korrik
 • TG8J U379 LR5K

Kodet e Zjarrit Falas Qershor 2020

 • ZCVA LG2B QVJD
 • 8COV 5TEL N8IV
 • SA4G 6OM7 85KM

Kodet e zjarrit falas mund të kodohen në vitin 2020

 • SZ2L XKAW RQFD
 • CRIV I5MH 3I2E 

Kodet për zjarr të lirë Prill 2020

 • MB3D J5QE VMDF  
 • CRIV I5MH 3I2E  

Kodet e Marsit 2020

 • BLEJ UYWJ SDHF  
 • BLEJ XP7A 5UNJ  
 • BLEJ WL3A T94W  
 • BLEJ Y6XL 6QYR  
 • BLEJ K4Y9 SGLM  

Shpërblime Garena shkurt 2020

 • BLEJ AVML ZJ7N  
 • BLEJ NDXU 2CEM  

Kodet Garena për Janar 2020

 • 2020 AMER KUP 

Kodet FF për Dhjetor 2019

 • LIBR LE4H 5GLY  
 • DANY 3BNM 8AXV 
 • WTZP Q7N9 JNHS  
 • YAIR NM9M 4DDX 
 • WIND Y4FC PZDE  
 • FFWS OBRI GADO  
 • FFLF EDEC SPNF  
 • 2019 SHENJ 4RTP 
 • DONA EXEU 4SXL  
 • ANTX P8HN 9H7E  

Kodet Falas të Zjarrit Tetor 2019

 • BIFM DPTN ELHD 
 • TUQL EDMK UTLL  
 • FEHZ QRSC PMQT  
 • GLBM ALVT DDFK  
 • JEEH NMVQ XHIN  
 • MXLO TVEL IWDE  
 • THYN BSLJ 57FQ  
 • JHTA EGZ3 JZYX  
 • FFLF NTPP LRQP  
 • DRNS ITCP HNSM  
 • FFLF GYHR NTLP  

Kodet për zjarr të lirë Shtator 2019

 • XCWE 3T62 GES8  
 • 2QQK TED5 9SAV 
 • EXWA RNK3 TA5Y  
 • YVYH 5J36 DU83  
 • R8T4 L9NH ATUE  
 • XFPR SJD2 9CKN  
 • PYIU NBRI KQZ  
 • GFYS LXQR NCZB 
 • RPCT JSVB PGLI  

Kodet në zjarr falas Gusht 2019

 • 2NDA NNIV 4NN1 
 • CHIL 3081 3TYR  
 • 4FF8 FEST 1CR4  

Kodet e FreFire për Korrik 2019

 • REET H4TF REET  
 • TREGUA E LNDS IVIA  

Kodet e FreeFire Qershor 2019

 • D3ST RUXX 10N6 
 • SHUM T3PL 46AA  

Kodet speciale të FFire

 • DY ZEMR
 • CHIM UELO 2019
 • VIVA VARGJI VAJ

Kodet e lira të zjarrit në ligë

 • LEAGU SUR9 9Y3W
 • LEOR FUEG ONOR
 • LIBOR ENOR LIGA

Kodet e Rajoneve të Zjarrit Falas

 • CONG RATZ 2MIL

Kodet e rajonit Meksikë

 • VIVA MEXI CO18

Kodet për Kili

 • VIVA CHIL EE18

Kodet e Zjarrit të Qarkut EUROPE

Nëse jeni duke kërkuar kodet për zjarr falas nga Evropa në 2020 tani prill maj dhe qershor Nuk ka ekskluzivitet për këto rajone aktive publike, por ka kode të vlefshme aktive për atë Rajon më lart.

Kodi për Zjarr të Lirë të SPANJS

Kodet e Vjetër të Zjarrit falas

 • JOTA ALAA FALAS
 • SCUA DADL SARD
 • GRAC IACL ATAM
 • DINNER DEPO LLO1
 • FF49 MLIK ESGV
 • TOP JOND ATIS
 • MRSI HUML LDAD
 • PONC HOEL REX1
 • WATZ APAW NPRO
 • ALPA CALI PSIS
 • IDAD JEAN SUAL
 • DEMA SIAD OKUL
 • FB49 5MLI KESP
 • 5MIL LUANI SI
 • SHOORBIMI I PRON I Ione

Nëse nuk funksionojnë, sigurohuni që ata tashmë kanë skaduar por mos u shqetëso se ka disa që punojnë.

Por mos u shqetësoni! NE UDHNI këtë listë çdo ditë! vlerësohet nëse e ndani këtë faqe me miqtë tuaj kështu që ata kanë kodet e tyre të azhurnuar.

(Shtypni ikonën Facebook ose WhatsApp dhe ndajeni atë)

VAZHDIMI PORR T NDRMARRJEN HAPUR M C SHUM Kodet!

Unë ju kujtoj se ne azhurnojmë kodet falas të zjarrit çdo ditë, dhe Do të vlerësohej shumë nëse siguroni kode AKTIVE këtu poshtë në Komente për t'i shtuar ato në listë.

Për çfarë është kodi falas Zjarri?

Keyelësat e Shpërblimeve të Garena shpërblime në lojëSi diamante falas, kafshë shtëpiake, veshje, lëkurë arme dhe më shumë shpërblime.

Nga vijnë kodet e Garena?

RREZIKONET ose kodet falas të zjarrit Garena i jep përmes rrjeteve të tyre sociale si Instagram ose Facebook dhe gjithashtu përmes youtubers, streamers dhe influencuesit

Ku të Shlyeni Kodet Falas të Zjarrit?

Ato mund të shkëmbehen në faqen zyrtare të internetit të Shpërblime ff garena com Cili ka një seksion nëse filloni me hyrjen në llogari tuaj në Facebook vk google ose huaweii.

Pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj Vendosni Kodin dhe Bërë KUJDES SHTETI TUAJ!

Farë duhet të bëj për të ndryshuar kodet e zjarrit falas?

Mund të ndryshoni vetëm për Kodet falas të zjarrit Rewards Active Si të dini nëse është aktiv? Shumë lehtë, thjesht në faqen e internetit të Garena, futni kodin nëse jua japin si të vlefshme, do të thotë që është I VLERS.

Isfarë është Ora e Kodit të Zjarrit Falas?

TANI! Sepse nëse nuk e bën tani ndoshta mund të skadojë kodin tuaj dhe pasi të skadojë nuk mundesh shpengoni shpërblimin tuaj falas për diamantin.

Pse nuk mund të shpengoj kodet e mia falas të zjarrit?

Nëse ata nuk e pranojnë kodin falas të zjarrit, mbase është sepse ka skaduar dhe keni nevojë për një kod të paparashikuar në mënyrë që ata t'ju japin një shpërblim, ose mbase po ndiqni një nga hapat e thënë më parë të gabuar.

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me «Kodet falas të zjarrit«

Unë do të lë pyetjet më të zakonshme që ekzistojnë në lidhje me kodet e Zjarrit Falas, në mënyrë që të keni përgjigjet e sakta.

FAR JAN KODAT FALAS Zjarri

Kodet e Zjarrit Falas janë një kombinim i 12 numrave dhe shkronjave të mëdha që pasi të vendosni në faqen zyrtare të aktivizuar për ta, mund t'i shpengoni për çmime të jashtëzakonshme.

Këto kode mund të jenë në kartat e shtypura ose dhuratat dixhitale.

Të gjitha kodet e lojës janë të vlefshme, që do të thotë se ato mund të skadojnë, gjithmonë përpiquni t'i shpengoni sa më shpejt që t'i merrni.

FAR C MUND T G FITON ME KODET?

Në momentin që do të shpengoni një kod, platforma Garena zgjedh rastësisht një çmim për ju, çmimet mund të ndryshojnë midis shumë gjërave, këtu unë po ju them se mund të fitoni kur riblerni një kod falas Fire.

Një kafshë e re; ju mund të keni një shok lojtar dhe të ndihmoni në aftësitë tuaja për të bërë Booyah.

Veshje të reja; sepse është gjithmonë e rëndësishme të vishni modën më të fundit.

pajisje; Nga një parashutë unike në lëkurat e pabesueshme, personazhi juaj mund të luante me pajisjet e fundit në lojë.

Diamante dhe ari; Këto janë çmimet më të mira, sepse me diamante dhe ar mund të blini dhe të merrni çmime të panumërta dhe më të mirat që zgjidhni saktësisht atë që dëshironi.

FAR JAN KODAT FALAS Zjarri P FORR?

Ato zakonisht përdoren për qëllimin e marrjes së një çmimi në lojë, qoftë veshje, lëvizje, diamante, karaktere, etj.

KU MUND T KAM KETE KODE?

Ka mënyra të ndryshme për të marrë këto kode, por ki kujdes që të gjithë nuk do të jenë të sigurt dhe nuk do të funksionojnë gjithmonë për ju.

 1. Pothuajse gjithmonë Garena jep kode të këmbyeshme të lojës në ngjarjet e saj, ata gjithashtu zakonisht e bëjnë atë në rrjetet e tyre zyrtare sociale, gjithmonë me kushtin që të përmbushni një objektiv specifik, këto kode kurrë nuk do të kenë ndonjë vlerë ekonomike, ato janë plotësisht të lira.
 2. Ka shumë faqe në internet, youtubers, influencues, etj. ku kodet falas të shpërblimit të zjarrit shkojnë lart, por në këtë lidhje https://www.codigosfreefire.gratis/ gjithmonë do të gjeni kodet më të fundit të azhurnuara dhe plotësisht të përdorshme.

FAR DUHET T DO BNI P TOR REDEMIMIN E KODEVE FIRE falas

Pasi të merrni kodin tuaj në faqen e internetit të mëparshme, do të duhet të ndërmarrni hapat e mëposhtëm për të riblerur kodet tuaja dhe për të marrë shpërblime të mëdha.

 1. Ju duhet të shkoni në faqen zyrtare të shkëmbimit të shpërblimeve këtu https://reward.ff.garena.com/es Pasi në këtë faqe duhet të gjeni ku të regjistroheni me Google, Facebook, Huawei ose VK, mos harroni se kur futni ndonjë nga këto faqe duhet të shkruani të njëjtat të dhëna me të cilat futeni në lojë.
 • Pasi të futni llogarinë tuaj, do të hapet një faqe me opsionin për të futur kodet, ku duhet të vendosni 12 karakteret alfanumerike, të plota, me shkronja të mëdha dhe pa hapësira.
 • Pastaj ju do të klikoni në 'konfirmuar' dhe gati, ju mund të merrni shpërblimin tuaj direkt në hollin tuaj të Zjarrit Falas.

KU DUA T F GJITHA PARAQITJET E FITUAVE?

Specifikimet e çmimeve që keni kapur mund të gjenden:

 1. Shkuarja në postë, simboli i marrë nga loja Për që do të gjeni në këndin e sipërm të djathtë dhe atje mund të kërkoni gjithçka që keni fituar.
 • Në 'koleksionin tuaj' do të gjeni objektet fizike që keni fituar siç janë kostumet, kafshët shtëpiake, aksesorët etj .; nga ana tjetër, çmimet e arit ose diamantëve do të jenë shtuar direkt në llogarinë tuaj.

SI DUHET T TO MUND T TO M G SHUM SHTOJAT E KODIT

Sapo të shpengoni kodet Free Fire dhe të merrni shpërblimet tuaja, ata do të jenë në lojë në një kohë maksimale prej 30 minutash.

Mos harroni se Garena nuk ka një kohë të saktë për t'u dhënë atyre kode, prandaj, duhet të jeni të vetëdijshëm për rrjetet e tyre zyrtare sociale ose faqen e internetit që ju kemi emëruar një moment më parë.

A JAN ALL T GJITHA KODAT E PRDORUR?

Kodet Falas të Zjarrit skadojnë në vite, muaj, ditë apo edhe orë, pasi skadon ky kodi ai nuk mund të shlyhet më për ndonjë çmim.

Shumë herë këto kode mund të mos funksionojnë për ju pasi disa varen nga vendi ku jeni duke u përpjekur t'i blini ato.

Në rast se keni vështirësi me platformat, kodet ose llogarinë tuaj, duhet të kontaktoni mbështetjen e kompanisë për të zgjidhur problemin tuaj.

Ju nuk do të jeni në gjendje të riblerni ndonjë kod me një llogari alternative ose të ftuar, duhet të futni me llogarinë Free Fire me të cilën normalisht luani.

FAR KAN K KODI FALAS Zjarri JAN TH KA?

Kodet falas të zjarrit zakonisht klasifikohen në:

Kodet e vjetra, pasi që në shumë raste disa vazhdojnë të punojnë me kalimin e kohës, kjo varet nga ngjarjet ose vendet ku përpiqesh të riblerësh.

Kodet e reja janë ato që azhurnohen vazhdimisht, me qëllim që lojtarët të jenë të azhurnuar me çmime dhe shpërblime të reja.

Kodet speciale, shumë herë janë ato që Garena jep për një ngjarje më të rëndësishme se të tjerët, qoftë një përvjetor apo azhurnim i plotë i lojës, këto kode shpesh kanë një vlefshmëri pak më të gjatë se të tjerët.

kodet sipas vendit, këto janë disa kode që Garena u ofron shumë herë një vendi ose territori të vetëm, ose sepse ata kanë një ngjarje të veçantë në këtë vend të veçantë, këto kode nuk do të funksionojnë në nivele ndërkombëtare.

es Spanish
X