Skip to eusi

Kodeu Free Fire

Ieu mangrupakeun Kodeu Free Fire pikeun dinten ayeuna, Senén, 23 Méi 2022

Émut Pencét Tombol Beureum pikeun Kéngingkeun Ganjaran FF GRATIS Ayeuna.

🎁 DAFTAR KODE DIAMOND

🚀 Terakhir Dirobih Dinten ayeuna 🚀


UBJH GNT6 M7KU
N34M RTYO HNI8
X4SW FGRH G76T
Y374 UYH5 GB67
Y374 UYH5 GB67
Y7UL O80U 9J8H
7GF6 D5TS REF3
4G56 NYHK GFID
FGHE U76T RFQB
FT6Y GBTG VSRW
NJKI 89UY 7GTV
C3DS EBN4 M56K
6AQ2 WS1X DFRT
8S7W 65RF ERFG
VBWVF9MG7EGT
P46CW7WM2TVA
UDE36JUTXTAK
WAHXTENCKCM
TXRKM22AWE9J
HEJT6AYNCDXU
42TPG5PJQF6N
8ZUGJWY6WFCT
76AVUN8V4YVF
7HRRYQ8ZSXHE
YSYGNT683K9A
JEB45G79CFSF
N8XDCTJ36M26
GY359T7Y9EXM
98V26BZA2UA5

Unggal 60 Detik Daptar bakal Dimutahirkeun Otomatis nganggo Kodeu FreeFire Aktif Anyar.

Sabar jeung tetep muka kaca, antosan nepi counter rengse lajeng Refresh Kaca.

Recuerda que Ngan Anu Mimiti Gabung Bakal Narima Ganjaran FF.

🎁 Antosan Counter Tamat pikeun Ngamutahirkeun Halaman 🎁
Kodeu Free Fire

Dimana Kode Inten Bisa Ditebus?

Ngaleupaskeun Kodeu Free Fire dina halaman wéb ieu: reward.ff.garena.com.


Émut SHARE situs wéb ieu sareng réréncangan anjeun upami anjeun hoyong kuring tetep ngapdet Kodeu Daily.


Inget pikeun nganjang ka Wéb Saban poé pikeun Klaim Ganjaran Anyar.

Pikeun Wewengkon mana Kode FF Sah?

Ayeuna Kodeu tina Free Fire Aranjeunna Sah pikeun Daptar Wewengkon ieu anu bakal kuring tinggalkeun di handap ieu, émut yén gumantung kana kode mana anu tiasa rupa-rupa sareng ngan ukur Aktif dina hiji Wewengkon atanapi anu sanés tapi kami bakal salawasna nyebarkeun daptar Campuran anu ageung pikeun sadaya Wewengkon sapertos Amérika Kalér, Kidul. Amérika (LATAM: Amérika Latin sareng Amérika Tengah) Asia, Eropa, Afrika sareng Oséania.

Australia, Kanada, Amérika Serikat (AS atanapi AS)

Él Salvador, Kuba, Panama, Ékuador, Guatemala, Haiti, Argentina, Paraguay, Honduras, Puerto Rico, Bolivia, Peru, Nikaragua, Républik Dominika, Brazil, Uruguay, Kosta Rika, Chili, Kolombia, Vénézuéla jeung Bélis.

Spanyol, Portugal

Filipina, Thailand, Vietnam, Cina, Jepang, Koréa Kidul,

Kode Ganjaran Free Fire

Ieu Daptar Sababaraha Ganjaran anu anjeun tiasa kéngingkeun gratis nganggo Kodeu Free Fire:

Inten, Baju jeung Kulit, Kulit Pakarang, Pets, Karakter.

Dupi Kodeu Free Fire Anu lami dianggo?

Biasana henteu, kumargi seuseueurna mangrupikeun acara khusus samentawis, tapi aya sababaraha anu henteu pernah kadaluwarsa ku kituna aranjeunna tiasa dianggo, aranjeunna sakedik sareng biasana aranjeunna éksklusif pisan ku kituna diayakeun ku sakelompok leutik jalma sareng seuseueurna henteu umum.

Patarosan anu sering Ditaroskeun ngeunaan « Ganjaran FF «

Kuring bakal ngantepkeun patarosan anu paling umum anu aya ngeunaan kode tina Free Fire sahingga anjeun gaduh jawaban anu leres.

NAON KODE NA FREE FIRE

Kodeu na Free Fire Éta mangrupikeun gabungan tina 12 nomer sareng hurup ageung anu pas anjeun lebetkeun kana halaman resmi anu diaktipkeun pikeun aranjeunna, anjeun tiasa tukeur ku hadiah anu luar biasa.

Konci ieu tiasa aya dina kartu citak atanapi kado digital.

Sadaya kodeu patandingan anu sah, anu hartosna éta tiasa kadaluwarsa, coba cobaan sareng anjeun saatos némbalanana.

BISA NU TEU NYANGGANG sareng KOD?

Saat anjeun nebus kode, platform Garena acak milih hadiah pikeun anjeun, hadiahna tiasa béda-béda diantara seueur hal, didieu kuring nyaritakeun naon anu anjeun tiasa kéngingkeun nalika anjeun nebus kode. Free Fire.

Babi anyar; anjeun tiasa gaduh mitra sareng ngabantosan kaahlian pikeun ngadamel Booyah.

Pakéan Anyar; sabab sok penting pikeun ngagem busana pang anyarna.

Asesoris; Tina parachute unik pikeun kulit anu luar biasa, karakter anjeun bisa maénkeun kalayan alat pang anyarna di buruan ieu.

Intan sareng emas; Ieu mangrupikeun hadiah pangsaéna, sabab sareng inten sareng emas anjeun tiasa mésér sareng kéngingkeun hadiah anu sanés sareng anu pangsaéna anjeun milih anu dipikahoyong.

NAON KODE NA FREE FIRE?

Biasana umumna dianggo pikeun nyandak hadiah dina pertandingan, janten pakean, gerak, inten, karakter, jsb.

SATU DIA MANA NU KODE INI?

Aya sababaraha cara pikeun nyandak kodeu ieu, tapi ati-ati henteu sadayana bakal aman sareng henteu bakal jalan-jalan pikeun anjeun.

  1. Ampir sok Garena masihan kodeu bursa ngeunaan peristiwa éta, sabab ogé biasana ngalakukeun éta dina jaringan sosial resmi, sok dina kaayaan anjeun nyumponan tujuan anu spesifik, kodeu-kodeu ieu moal pernah gaduh nilai ékonomi, aranjeunna sadayana gratis.
  2. Aya seueur halaman wéb, youtubers, influencer, jst. dimana kode hadiah naék free Fire tapi dina link ieu https://codigosfreefire.gratis/ anjeun bakal salawasna neangan nu panganyarna diropéa tur pinuh usable Konci.

Naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun ngaluarkeun kode FREE FIRE

Sakali anjeun nampi kode anjeun dina situs wéb sateuacana, anjeun kedah nyandak léngkah-léngkah ieu pikeun ngarobih kode anjeun sareng nampi ganjaran anu saé.

  1. Anjeun kedah lebet halaman resmi ijol-ijolan hadiah di dieu https://reward.ff.garena.com/es Sakali dina halaman anjeun kedah mendakan tempat log sareng Google, Facebook, Huawei atanapi VK, émut yén nalika ngalebetkeun salah sahiji ieu halaman anjeun kedah nyerat data anu sami sareng anu anjeun log in game.
  • Sakali anjeun lebet akun anjeun, halaman bakal dibuka kalayan pilihan pikeun nyelapkeun kodeu, dimana anjeun kedah nempatkeun 12 karakter alfanumerik, lengkep, hurup modal sareng tanpa rohangan.
  • Maka anjeun bakal masihan 'mastikeun' sareng éta, anjeun tiasa ngagaduhan hadiah anjeun langsung di lobi anjeun Free Fire.

Naha kuring henteu tiasa nebus kode kuring? free fire?

Upami aranjeunna henteu nampi free fire meureun eta sabab parantos atos kadaluarsa sareng anjeun peryogi kode anu henteu kéngingkeun supados aranjeunna tiasa masihan anjeun ganjaran, atanapi panginten anjeun nuturkeun salah sahiji léngkah anu sateuacana nyarios.

SATU DIA AKU TAPI DANAJAK APA?

Spésifikasi hadiah-hadiah anjeun anu dipendakan tiasa dipendakan:

  1. Badé kana mail anu ditampi simbol ti buruan on yén anjeun bakal mendakan di pojok katuhu luhur sareng anjeun tiasa nampi sadayana anu anjeun kéngingkeun.
  • Dina 'koleksi anjeun' anjeun bakal mendakan obyek fisik anu anjeun menang sapertos kostum, piaraan, asesoris jsb.; di sisi sanésna, hadiah emas atanapi inten bakal langsung ditambah kana rekening anjeun.

KONLI NU NGENTUNG NUNGGUH ITU KANGGO NADI KANGGO KODE

Sakali anjeun ngagentos kode Free Fire sareng anjeun kéngingkeun hadiah anjeun, éta bakal aya di buruan dina waktos maksimal 30 menit.

Émut yén Garena teu gaduh waktos anu pas pikeun masihan kodeu éta, janten, anjeun kedah atosan kana jaringan sosial resmi atanapi situs wéb anu kami namikeun anjeun sakedap.

SATU KODE DENGAN USED?

Kodeu na Free Fire Éta kadaluarsana mangtaun-taun, bulan, dinten atanapi bahkan jam-jam. Sakali kode ieu kadaluarsana, éta henteu tiasa ditukeurkeun deui pikeun hadiah naon waé.

Seueur kali kodeu ieu moal tiasa dianggo pikeun anjeun sakumaha sawaréh gumantung kana nagara anu anjeun narékahan pikeun nebus aranjeunna.

Bisi anjeun gaduh kasusah sareng platform, kode atanapi akun anjeun, anjeun kedah ngahubungi perusahaan pikeun ngajawab masalah anjeun.

Teu aya kode anu tiasa ditebus nganggo akun alternatip atanapi tamu, anjeun kedah lebetkeun nganggo akun tina Free Fire anjeun biasana maén sareng.

JENIS KODE FREE FIRE SADAYANA?

Kodeu na Free Fire aranjeunna umumna diklasifikasikeun kana:

Kodeu lami, saprak di seueur kasus masih jalan dina waktosna waktos, ieu gumantung kana kajadian atanapi nagara dimana anjeun nyobian ngabebaskeun.

Kodeu anyar tina free fire, Nyaéta anu teras-terasan diénggalan, supados pamaén tetep mutahir ku hadiah sareng hadiah anu énggal.

Kode khusus, sababaraha kali nyaéta anu masihan Garena pikeun kagiatan anu langkung penting tibatan anu sanés, janten ulang taun atanapi update game lengkep, kodeu-kodeu ieu biasana ngagaduhan validitas anu rada panjang tibatan anu sanés.

Kode dumasar nagara, ieu mangrupikeun sababaraha kode anu ditawarkeun ku Garena ka hiji nagara atanapi wilayah tunggal, sabab kusabab aranjeunna gaduh acara khusus dina tempat anu khusus ieu, kodeu ieu moal jalan di tingkat internasional.

Inget upami anjeun hoyong gems bébas anjeun bisa didatangan gems.gratis