Дијамантски кодови во Free Fire - За откуп на награди


Ова се Кодови на Free Fire ОКТОМВРИ 2021 година
Запомни Притиснете го црвеното копче за да ги видите активните кодови de Free Fire за ажурирање на списокот.

List Список со шифри Free Fire

Последно ажурирано ДЕНЕС - октомври 2021 година

🚀 НОВИ КОДЕЦИ 🚀🕑 СТАРИ КОДИ 🕑
FFIC 65E2 69TQFFIC 33NT ЕУКА
ФФБА ТЈСЛ ДЦЦСFFIC YZJZ M4BZ
XFHG 6E93 таженFFIC 34N6 LLLL
FFBB CVQZ 4MWAFFIC RF85 4MZT
FFIC WFKZ GQ6ZFFIC ZTBC UR4M
FFIC 9PG5 J5YZSA4G 6OM7 85КМ
QNAE 4FM8 X5Q2TPFU 7QHX G1EC

Каде се кодовите Free Fire?

Во ова видео тие објаснуваат како да ги откупите кодовите за Free Fire правилно и со тоа да ја добиете вашата награда.

Како да ставите кодови Free Fire

Видео за кодови Free Fire

Искористете ги кодовите Free Fire на оваа веб-страница: награда.фф.garena.com, исто така можете да креирате Имиња за Free Fire тука.


ОБНОВИ КОДИ!

Запомни АКЦИЈА оваа веб-страница со вашите пријатели ако сакате да се појават нови валидни кодови, кои сè уште не се откупени.


Се надевам дека уживате во нив, не заборавајте да ја посетувате мрежата секојдневно за да видите повеќе нови кодови на Free Fire

Дали сакате повеќе Кодигос од гарена FREE FIRE?

Leaveе оставам повеќе варијанти на кодови, подредени по години, месец, награда, регион и повеќе. Кликнете на оној што ве интересира најмногу. Може да најдете и кодови ако продолжите да ја следите страницата.

Кристијано Роналдо ОПЕРАЦИЈА ХРОНО Кодови на настан за Free Fire

 • VMGP MLG2 YHKCP
 • VMGP MLG2 YH9T6
 • NJNY JPN9 7BGFX
 • 43K9 3YKR NB8HG
 • E2KE 2NKR 9BMA9

Подолу можете да ги најдете овие типови клучеви.

 • Кодови на Free Fire Подредени по региони
  • Кодови на Free Fire Соединетите држави - регионот на САД
  • Кодови на Free Fire за Шпанија
  • Кодови на Free fire Колумбија
  • Кодови на Free Fire за Мексико
  • Кодови на Free Fire Аргентина
  • Кодови на Free Fire ЕВРОПА
 • Кодови на Free Fire Подредени по подарок или награда.
  • Кодови на Free Fire Дијаманти
  • Кодови на Free Fire Ropa
 • Кодови на Free Fire Подредени по година
  • Кодови на Free Fire 2019
  • Кодови на Free Fire 2020
  • Кодови на Free Fire 2021
 • Кодови на Free Fire Нарачано до месеци 2020 година
  • Кодови на Free Fire 2020 август
  • Кодови на Free Fire 2020 септември
  • Кодови на Free Fire 2020 октомври
  • Кодови на Free Fire 2020 ноември
  • Кодови на Free Fire 2020 декември
 • Кодови на Free Fire Нарачано до месеци 2020 година
  • Кодови од јануари 2021 година
  • гарена шифра февруари 2021 година
  • кодови на free fire гарена март 2021 година

Исто така има и стари кодови но можно е некои од нив да работат. Еве список на сите што постигнавме:

Кодови на Free Fire

За жал, ако не се појави во Топ оддел, Награди Гарена требаше да отстрани нов код за денес, вратете се на оваа веб-страница утре, ние го ажурираме секој ден.

Ве потсетувам дека само пред помалку од 7 дена додадов 1 нов код во деловите подолу.

КОД СЕПТЕМВРИ 2020 година

 • 53ER JG8B R9BD 13 септември
 • CNVYG9WR69S2
 • AXNLU2SCZZJ2
 • ff49 mlik esgv

КОД АВГУСТ 2020 година

 • SSP8 XKKM T3YC - 31 август

ГАРЕНА КОД НА ЈУЛИ 2020 година

 • КНИГИ ДВДУ АЛ7В  27 ЈУЛИ! <- НОВ КОД за Free Fire !
 • КНИГА XB25 NX5D  27 ЈУЛИ! <- НОВИ КОД за фри-филер
 • CMC8 A4NY CZ3Y 5 јули
 • TG8J U379 LR5K

Кодови Free Fire Јуни 2020 година

 • ZCVA LG2B QVJD
 • 8COV 5ТЕЛ N8IV
 • SA4G 6OM7 85КМ

Free Fire Мај кодови во 2020 година

 • SZ2L XKAW RQFD
 • CRIV I5MH 3I2E 

Кодови за Free Fire Април 2020 година

 • MB3D J5QE VMDF  
 • CRIV I5MH 3I2E  

Кодови на март 2020 година

 • КНИГИ UYWJ SDHF  
 • КНИГА XP7A 5UNJ  
 • КНИГА WL3A T94W  
 • КНИГА Y6XL 6QYR  
 • КНИГА K4Y9 SGLM  

Награди Гарена февруари 2020 година

 • КНИГА AVML ZJ7N  
 • КНИГА NDXU 2CEM  

Гарена кодови за јануари 2020 година

 • 2020 КУП АМЕР 

FF кодови за декември 2019 година

 • КУOOА ЛЕ4Х 5ГЛИ  
 • ДЕНИ 3БНМ 8АКСВ 
 • WTZP Q7N9 JNHS  
 • YAIR NM9M 4DDX 
 • WIND Y4FC PZDE  
 • FFWS ОБРИ ГАДО  
 • FFLF EDEC SPNF  
 • 2019 ПОГЛАВЈЕ 4RTP 
 • ДОНА EXEU 4SXL  
 • ANTX P8HN 9H7E  

Кодови Free Fire Октомври 2019 година

 • BIFM DPTN ЕЛХД 
 • EDMK UTLL TUQL  
 • FEHZ QRSC PMQT  
 • ГЛБМ АЛВТ ДДФК  
 • ЈЕЕХ НМВК HИН  
 • MXLO TVEL IWDE  
 • THYN BSLJ 57FQ  
 • JHTA EGZ3 JZYX  
 • FFLF NTPP LRQP  
 • DRNS ITCP HNSM  
 • FFLF GYHR NTLP  

Кодови за Free Fire Септември 2019

 • XCWE 3T62 GES8  
 • 2QQK TED5 9SAV 
 • EXWA RNK3 TA5Y  
 • YVYH 5J36 DU83  
 • R8T4 L9NH АТУЕ  
 • XFPR SJD2 9CKN  
 • PYIU NBRI CECM  
 • GFYS LXQR NCZB 
 • RPCT JSVB PGLI  

Кодови во free fire Август 2019

 • 2NDA NNIV 4NN1 
 • ДЕЦА 3081 3ТИР  
 • 4FF8 FEST 1CR4  

Кодови на FreFire за јули 2019 година

 • БЕСПЛАТНО РЕETИТЕ H4TF  
 • ИГРА ДРВО ИВИЈА  

Кодови за бесплатни пожари јуни 2019 година

 • D3ST RUXX 10N6 
 • МУЕ Т3ЛП 46АА  

Специјални кодови на FFire

 • ДОСЦ ОРАЗ САМО
 • CHIM UELO 2019 година
 • ГАРАНЦИИ ЗА ВИДА

Кодови Free Fire на лигите

 • ЛИГА СУР9 9Y3W
 • ЛИГА СВОЈОТ СВЕТ
 • ЛИБОР ЕНОР ЛИГА

Кодови Free Fire на регионите

 • CONG RATZ 2МИЛ

Кодексиски региони Мексико

 • VIVA MEXI CO18

Кодови за Чиле

 • ВИВА ДЕЦА ЕЕ18

Кодови Free Fire на регионот на Европа

Ако барате кодови за free fire Европа во 2020 година сега април мај и јуни Нема ексклузиви за овие активни јавни региони, но има валидни активни кодови за тој регион погоре.

Код за Free Fire од Шпанија

Стари кодови на Free Fire

 • OTОТА БЕСПЛАТНА АЛАА
 • СКУА ДАДЛ САРД
 • ГРАЦ ИАЦЛ АТАМ
 • DINNER DEPO LLO1
 • FF49 MLIK ESGV
 • ЈОНД ИСПП АТИС
 • МРСИ ХУМЛ ЛДАД
 • PONC HOEL REX1
 • WATZ APAW NPRO
 • АЛПА КАЛИ ПСИС
 • EЕНА СУАЛ ИДАД
 • ДЕМА СИАД ОКУЛ
 • FB49 5MLI KESP
 • 5МИЛ ЛИОН ЛИКЕ
 • ПРИСТОН ИОНЕСКА ПРЕБАР

Ако тие не работат, бидете сигурни дека тие веќе се истечени, но не грижи се дека има некои што работат.

Но не грижи се! Ние го ажурираме овој список СЕКОЈ ДЕН! се цени ако ја споделите оваа веб-страница со вашите пријатели така што ги имаат АДГОДЕНИТЕ КОДИ.

(Притиснете ја иконата на Facebook или WhatsApp и споделете ја)

СОДРИНА УТВРТУВАЕ ОТВОРИТЕ ПОВЕЕ КОД!

Ве потсетувам дека ги ажурираме кодовите free fire секој ден и Wouldе ви биде многу ценето ако обезбедите АКТИВ-шифри долу овде во Коментарите за да ги додадете во списокот.

За што служи кодот Free Fire?

Клучеви за награди на Гарена награди во играКако бесплатни дијаманти, домашни миленици, облека, кожни оружја и повеќе награди.

Од каде потекнуваат кодовите на Гарена?

НАГРАДИ или кодови Free Fire Гарена им ги дава преку своите социјални мрежи како Инстаграм или Фејсбук и исто така преку YouTube, стриминг и влијателни уреди

Каде да ги откупите кодовите free fire?

Тие можат да бидат разменети на официјалната веб-страница на Награди од гарена com Кој има дел ако започнете со најавување на вашата сметка на Facebook vk google или huaweii.

Откако ќе се најавите со вашата сметка Внесете го кодот и готовиот ПОГЛЕДНЕТЕ ВАША НАПРАВУВАЕ!

Што правам за да ги сменам кодовите Free Fire?

Може да разменувате само за кодови за награди free fire активен Како знаете дали е активен? Многу лесно само на веб-страницата Гарена внесете го кодот ако ви го дадат валиден, значи дека е валиден.

Кој е часот на кодот Free Fire?

СЕГА! Затоа што ако не сега можеби може да истече вашиот код и штом истече не може Откупете ја бесплатната награда за дијаманти.

Зошто не можам да ги откупам моите кодови? free fire?

Ако тие не го прифатат твоето free fire можеби е така затоа што истече и потребен ви е неисправен код за да можат да ви дадат награда, или можеби следите еден од чекорите што претходно сте кажале погрешно.

Најчесто поставувани прашања во врска со «Free Fire Кодови«

Willе ги оставам најчестите прашања што постојат во врска со кодовите на Free Fire за да имате точни одговори.

КОИ СЕ КОДИТЕ FREE FIRE

Кодовите Free Fire Тие се комбинација од 12 броеви и големи букви што откако ќе ги внесете на официјалната страница овозможена за нив, можете да ги замените за неверојатни награди.

Овие кодови можат да бидат на печатени картички или на дигитални подароци.

Сите кодови на играта се валидни, што значи дека истите може да истечат, секогаш обидете се да ги откупите веднаш штом ќе ги добиете.

ШТО МОЕ ДА ГО БАРАМ СО КОДОВИТЕ?

Во моментот кога откупувате код, платформата Гарена по случаен избор ќе избере награда за вас, наградите може да варираат меѓу многу нешта, тука ви велам што би можеле да освоите кога ќе откупите код Free Fire.

Ново милениче; може да имате плејмејкер и да помогнете во своите вештини на Бојах.

Нова облека; затоа што секогаш е важно да се носи најновата мода.

Додатоци; Од уникатен падобран до неверојатни кожи, вашиот лик би можел да игра со најновата опрема во играта.

Дијаманти и злато; Овие се најдобрите награди, затоа што со дијаманти и злато можете да купите и да добиете безброј награди и најдобро што ќе изберете точно што сакате.

ЗА КОИ СЕ КОДИТЕ FREE FIRE?

Тие обично се користат со цел да се добие награда во играта, било да е тоа облека, движења, дијаманти, карактери, итн.

КАДЕ СЕ ДОБИВ ОВАА КОДЕКИ?

Постојат различни начини да ги добиете овие кодови, но внимавајте сите нема да бидат безбедни и нема секогаш да работат за вас.

 1. Речиси секогаш Гарена дава разменливи кодови на игра во своите настани, тие исто така обично го прават на своите официјални социјални мрежи, секогаш под услов да исполнете одредена цел, овие кодови никогаш нема да имаат никаква економска вредност, тие се потполно бесплатни.
 2. Постојат многу веб-страници, јутјубери, инфлуенсери, итн. каде што се зголемуваат кодовите за награди free Fire но на овој линк https://www.codigosfreefire.gratis/ секогаш ќе ги најдете најновите ажурирани и целосно употребливи кодови.

ШТО МОРА ДА НАПРАВЕТЕ ЗА РАБОТАЕ КОДИ FREE FIRE

Откако ќе го добиете вашиот код на претходната веб-страница, ќе мора да ги преземете следниве чекори за да ги откупите вашите кодови и да добиете одлични награди.

 1. Мора да отидете на официјалната страница за размена на награди овде https://reward.ff.garena.com/es Откако на оваа страница, мора да пронајдете каде да се најавите со Google, Facebook, Huawei или VK, запомнете дека при внесување на кое било од овие страници мора да ги напишете истите податоци со кои се најавувате во играта.
 • Откако ќе ја внесете вашата сметка, ќе се отвори страница со опција да ги вметнете кодовите, каде што мора да ги поставите 12-те алфанумерички знаци, пополнети, со големи букви и без празни места.
 • Потоа ќе кликнете на „потврди“ и тоа е тоа, вашата награда може да ја имате директно во вашето лоби Free Fire.

КАДЕ СЕ ГО НАПРАВИв ПРИРАЧНИКОТ што ги освоив?

Спецификациите за наградите што сте ги наплатиле може да се најдат:

 1. Одење до поштата доби симбол од играта Sobre што ќе ги најдете во горниот десен агол и таму можете да побарате сè што сте освоиле.
 • Во „вашата колекција“ ќе ги најдете физичките предмети што сте ги освоиле, како што се носии, миленичиња, додатоци итн.; од друга страна, златните или дијамантските награди ќе бидат додадени директно на вашата сметка.

КАКО ДОЛГО ДА СЕ ДАМА ДА ГО ДАМА ДОДЕЛНИТЕ КОДЕКС

Откако ќе ги откупите кодовите Free Fire и ќе ги добиете вашите награди, тие ќе бидат во игра за максимум време од 30 минути.

Запомнете дека Гарена нема точно време да им даде кодови, затоа, мора да бидете свесни за нивните официјални социјални мрежи или веб-страницата што ви ја именувавме пред еден момент.

СИТЕ КОРИСТИ КОРИСТИНИ?

Кодовите Free Fire Тие истекуваат во години, месеци, денови или дури часови. Откако овој код ќе истече, тој повеќе не може да се менува за која било награда.

Многу пати овие кодови можеби нема да функционираат за вас, бидејќи некои зависат од земјата во која се обидувате да ги откупите.

Во случај да имате потешкотии со платформите, кодовите или вашата сметка, треба да ја контактирате поддршката на компанијата за да го решите вашиот проблем.

Ниту еден код не може да се откупува со алтернативна сметка или сметка за гости, мора да ја внесете со сметката на Free Fire нормално си играш со.

КАКВИ КОДИ FREE FIRE ПОСТОИ?

Кодовите Free Fire тие генерално се класифицираат во:

Стари шифри, бидејќи во многу случаи некои продолжуваат да работат со текот на времето, ова зависи од настаните или од земјите каде што ќе се обидете да ги откупите.

Нови кодови од free fire, се оние кои постојано се ажурираат, со цел играчите да бидат во тек со новите награди и награди.

Специјални кодови, многу пати тие се оние што Гарена ги дава за настан поважен од другите, било да е тоа годишнина или комплетно ажурирање на играта, овие кодови често имаат валидност малку подолго од другите.

кодови по земја, ова се некои кодови што Гарена многупати ги нуди на една земја или територија, или затоа што имаат посебен настан на ова одредено место, овие кодови нема да служат на меѓународно ниво.

es Spanish
X